TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAVA LİMANI TAKSİ’DEN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası’na (Adana TKKNNEO) bağlı Sınırlı Sorumlu (S.S) 42. No’lu Hava Limanı Birlik Taksi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından düzenlenen 5.Geleneksel Aşure Günü etkinliği büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2014 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2014 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
HAVA LİMANI TAKSİ’DEN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ADANA (İLKHABER) –  Adana Hava Limanı Birlik Taksi Kooperatifi bahçesinde düzenlenen etkinliğe TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve Adana TKKNNEO Başkanı Kazım Barışık, Adana Adliyesi Hâkimi Abdulkadir Kılıç, Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Ağca, Trafik Denetleme Şube Müdürü Soner Koçak, DHMİ Başmüdür Yardımcısı İsmet Kuzucu,  karakol amirleri, teşkilat mensupları ile Elektrik – Elektronikçiler Federasyonu Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike,  Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana TKKNNEO 2.Başkanı Kenan Yılmaz, CHP Adana Eski Milletvekili İbrahim Özdiş ile esnaf odası ve toplu taşıma kooperatifi başkanları, çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcileri ve taksici esnafı katılarak, Adana TKKNNEO Yönetim Kurulu Üyesi ve Hava Limanı Koop Başkanı Umut Bayhan’a destek oldular.  
 

Hava Limanı Taksi Kooperatifi Başkanı Umut Baykan ve yönetim kurulu üyeleri ayakta karşıladıkları misafirlerine, elleriyle kuru fasulye ve pilav ile aşure ikramında bulundular.

 

Koop Başkanı Umut Baykan, bereketin, paylaşmanın ve kardeşliğin sembolü olan Muharrem ayında yaptıkları 5. Aşure Günü etkinliğine katılarak kendilerini onurlandıran başta Birlik Başkanı Kazım Barışık olmak üzere Hakim  Kılıç ile emniyet mensubu ve askeri personele, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve esnaf odası başkanları ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.