TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BARIŞIK, ESNAF VE VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (Adana ESOB) Muharrem Ayı nedeniyle, düzenlenen geleneksel Aşure Günü’nde esnaf ve sanatkârlar ile vatandaşlara aşure dağıtıldı, dualar edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2014 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2014 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BARIŞIK, ESNAF VE VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

ADANA (İLKHABER) - Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası Yemekhanesinde hazırlanan yaklaşık 500 kişilik aşure, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık tarafından,  Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Birliğe bağlı esnaf odası başkanları, genel sekreterleri, işlemlerini yürütmek üzere hizmet binasına gelen esnaf ve sanatkârlar ile vatandaşlara ikram edildi. 

Aşureler büyük beğeni görürken, Birlik Başkanı Barışık, başta bayanlar olmak üzere işlem için kuruma gelen esnaf ve sanatkârlar ile kendisine ya da odalara dost ziyaretine gelen vatandaşlara da elleriyle aşure ikram ederek takdir gördü. 

 Birlik Başkanı Barışık, Muharrem Ayı’nda ESOB’ta da geleneksel olarak düzenlenen Aşure Günü’nü tüm esnaf ve sanatkârlar adına yaptıklarını, Allah kısmet ettikçe yapmaya da devam edeceklerini belirtirken, “Bu vesileyle, tüm katılımcılara sonsuz teşekkür ediyorum. Yüce Mevla’m cemi cümlemizi kazalardan, felaketlerden, musibetlerden korusun, sağlık, sıhhat, mutluluklar ihsan eylesin. Ülkemizin dirliğini, birliğini bozmak isteyenleri de Yüce Mevla’m ıslah etsin. Kardeş kardeş yaşamak varken, huzursuzluğa ne gerek var”dedi.  

Aşure Günü’ne katılan esnaflar ve sanatkârlar ile vatandaşlar da toplumsal barış ve hoşgörü açısından güzel bir geleneği sürdürdüğü için Birlik Başkanı Barışık’a teşekkür ettiler. 

Başkan Barışık da, etkinliğe katılan vatandaşlar ile oda genel sekreterleri başta olmak üzere,  esnaf ve sanatkârlar ile yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanlarına ayrı ayrı teşekkür etti. 

Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, esnaf odası başkaları ile oda genel sekreterleri ve vatandaşlar ESOB Geleneksel Aşure Günü etkinliğinde Başkan Barışık’ın dualarına “Âmin” diyerek destek olurken, etkinlik sonunda toplu fotoğraflar da çektirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.