TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİLAHLI SALDIRGAN 2 OLAYDA 3 KİŞİYİ ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDI

Adana'da berber dükkanına yaptığı silahlı saldırıda 2 kişiyi öldüren, 1 kişi ile kendisini de yaralayan katil zanlısı, geçtiğimiz ocak ayında başka bir cinayete daha karıştığı ortaya çıkınca 2 olayda 3 kişiyi öldürmekten tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2014 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2014 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SİLAHLI SALDIRGAN 2 OLAYDA 3 KİŞİYİ ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDI

 ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 8 Kasım 2014 günü, yoksul ailelerin çocuklarını uyuşturucuya alıştırdıktan sonra hırsızlık, sahte altın dolandırıcılığı, uyuşturucu satıcılığı yaptırdıkları iddiasıyla 2012 yılında yakalanan çete lideri Yenal Yerli (35), Kenan Satar'ın (24) çalıştığı berber dükkanına gelerek saç tıraşı oldu. Yerli, daha sonra da sakal tıraşı oldu. Bu arada Yerli'nin husumetli olduğu Hacı A. (21) ve 5 arkadaşı berberin önüne gelerek ateş etmeye başladı. Açılan ateşte Yenal Yerli olay yerinde, Kenan Satar ise hastanede hayatını kaybetti. Hacı A. arkadaşının sıktığı kurşundan yaralanarak hastaneye götürülürken, berberde çalışan bir kişi de elinden yaralandı.
Bunun üzerine polis geniş çaplı araştırma yaptı. Yapılan araştırmada polis, olaya karıştığı ileri sürülen Bilal B., Yusuf A., Nesih T., Serhat K. ve Hacı A.'yı gözaltına aldı.
Zanlılardan Bilal B., Nesih T. ve Serhat K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 sanık tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
Bu arada hastanede tedavisi devam eden olayın asil faili Hacı A. ise dün tedavisi tamamlanarak taburcu oldu. Emniyete getirilen zanlı, Yenal Yerli ile daha önceden husumeti olduğunu, bu nedenle berberi basarak Yerli'yi öldürdüğünü kabul etti.
Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.

FAİLİ MEÇHUL AYDINLATILDI
Bu arada polis, geçen ocak ayında Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda otomobilinin içinde vurulduktan 15 gün sonra hastanede hayatını kaybeden Fırat Alp'in zanlılarının da izini sürüyordu. Hacı A.'nın son karıştığı olay öncesinde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü Alp'in ölümündeki boş kovanlarla Denizli Mahallesi'nde yaşanan silahlı yaralama olayındaki boş kovanlarının eşleştiğini belirledi. Bunun üzerine cinayet dedektifleri araştırmayı derinleştirdiğinde bir görgü tanığının ifadesine göre Denizli Mahallesi'ndeki olaya da Hacı A.'nın karıştığını belirledi. Bunun üzerine polis hem berber saldırısı, hem de Alp cinayetinden dolayı Hacı A.'ya işlem yaptı. Adliyeye sevk edilen Hacı A. 2 ayrı olayda 3 kişiyi öldürmek ve 3 kişiyi de yaralamak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.