TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KÜÇÜKİZSİZ: "SEKTÖRDE YENİ BİR BAKIŞ AÇISININ ÖNCÜSÜ OLDUK"

Adana’da tartım sistemleri üretim ve kalibrasyonu alanında 2007 yılından bu yana üretim yapan Sancaklı tartı, Adana 8. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknoloji Fuarı’nda stant açtı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KÜÇÜKİZSİZ: "SEKTÖRDE YENİ BİR BAKIŞ AÇISININ ÖNCÜSÜ OLDUK"

ADANA (İHA) - Sancaklı Tartı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuarda oluşturduğu 30 metrekarelik standında, imal ettiği farklı tartım sistemlerini tanıttı.
Sancaklı Tartı Sahibi Muhiddin Küçükizsiz, tartım sistemleri üretim ve kalibrasyonu alanında 2007 yılından bu yana Adana Metal Sanayi Sitesi’ndeki yerlerinde faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.
Birçok sektöre hizmet sunduklarını ifade eden Küçükizsiz, ürettikleri farklı tartım sistemleri ile yurtiçi pazarın yanı sıra son 3 yıldır da ihracat yaparak yurtdışı pazarda da yoğunlaşmaya odaklandıklarını bildirdi.
Küçükizsiz, yüksek kapasiteli tartım sistemleri yapmalarının yanında, platformlu, silo, araç ve mobil tartımlar gibi geniş bir ürün yelpazesiyle farklı sektörlere de hizmet sunduklarını dile getirdi.
Canlı hayvan tartım baskülleri ile de hayvancılık sektörüne de hizmet sunduklarını anlatan Küçükizsiz, şöyle konuştu:
"Bu tip basküller 100-150 cm eninde ve 2-5 metre boyunda imal ediyoruz. Yem fabrikalarına yönelik imal ettiğimiz 50 kiloluk torbalama makineleri de ürün yelpazemiz arasında yer alıyor. Tartım sistemleri üretiminin yanı sıra satış sonrasında da servis desteği; bakım, onarım ve kalibrasyon hizmeti de sağlıyoruz. Kalitemize ve müşteri odaklı çözümlerimize güveniyoruz. Sektörde yeni bir bakış açısının öncüsü olduk. Ekibimizi daha da güçlendirerek yola emin adımlarla devam edeceğiz."
Küçükizsiz, firma olarak Tarım Fuarı’na sürekli olarak katıldıklarını da anımsatarak, "Fuarlara katılarak, ulusal mecralarda tanıtım yaparak bilinirliliğimizi artırıyoruz. Yerli ve yabancı ziyaretçiler fuar süresince standımıza büyük ilgi gösterdi. Firma olarak çok iyi bir fuar süreci geçirdik ve istediğimiz işbirliklerini yaptık" diye konuştu.
Küçükizsiz, önümüzdeki yıllarda da yurtiçinin yanı sıra yurtdışı fuarlarına da katılarak sektörün öncü kuruluşları arasında yer almaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.