TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİVEREK’TE YAŞANAN DÖNÜŞÜM HIZ KESMİYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, beraberinde Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte Siverek’te çeşitli açılışlar gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SİVEREK’TE YAŞANAN DÖNÜŞÜM HIZ KESMİYOR

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA (İLKHABER) Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Milletvekili Gülpınar’ın girişimleriyle gerçekleşen hizmet atağı devam ediyor. Siverek’teki her bölgenin eşit hizmet aldığı ilçe de yatırımı biten eserlerin açılışları gerçekleştirildi.

 

Hem açılış yaptılar hem temel attılar.

 

Dün Siverek ilçesine Vali Küçük ve Başkan Güvenç ile birlikte gelen Milletvekili Gülpınar ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan beton yolun açılışını yaptı ve yapılacak olan 170 kilometrelik beton yolun temelini attı. Soğuk havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yolun açılış ve temel atma törenini yola beton yolun dökülmesi ile sona erdi.

 

Anadolu lisesini açtılar.

 

Milletvekili Gülpınar, Vali Küçük ve Başkan Güvenç geçtiğimiz yıl temeli atılan ve yapımı tamamlanan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını da gerçekleştirdiler. Açılış töreninde bir konuşma yapan Milletvekili Kasım Gülpınar, bir Siverekli olarak yapılan eserleri görünce gurur duyduğunu ifade etti. Gülpınar okulun yapımında emeği geçenlere de teşekkür etti. Açılış töreninde konuşan Vali Küçük ise Siverek’te bir dönüşümün yaşandığının altını çizdi. Küçük her geçen gün Siverek’te yeni bir yatırımın hizmete açıldığını belirterek ‘Siverek halkı daha fazlasını hak ediyor. Bu okul artık sizin malınız. Biz yaptık, bundan sonra sahibi sizsiniz. Gönlünüzde ileriye dönük ne hayal varsa, ne olmak istiyorsanız buradan olacaksınız. Bu okul ikinci eviniz, inanıyorum ki evinizi nasıl koruyorsanız bu okulu da öyle koruyacaksınız. Bu okula el uzatanlara, zarar vermek isteyenlere de mani olacaksınız’ dedi. Açılış töreninin sonunda Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Milletvekili Gülpınar’a, Vali Küçük’e ve Başkan Güvenç’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

Sentetik çim saha açtılar.

 

Milletvekili Gülpınar ve beraberidekiler daha sonra ilçede yapımı tamamlanan Sentetik Çim Saha açılışına katıldılar. Sahada yapılacak ilk maçın startını veren Gülpınar, Küçük ve Güvenç, her iki takıma da başarı dilediler, yoğun istek üzerine sahadaki ilk topa kendileri ayak vurdular.

 

Siverek’teki açılışlarda AK Parti Siverek ilçe başkanı İlhan Çelik, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ve Siverek Belediye Meclisi Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu’da hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.