TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BARIŞIK’TAN BORÇLU ESNAFA, BAŞVURUDA SON GÜN UYARISI

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası (TKKNNEO) Başkanı Kazım Barışık, oda aidat ve katılım payı borçlusu esnaf ve sanatkarlar ile oda başkanlarını 6552 sayılı Kanundan yararlanmaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2014 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2014 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BARIŞIK’TAN BORÇLU ESNAFA, BAŞVURUDA SON GÜN UYARISI

ADANA (İHA) - Birlik Başkanı Kazım Barışık, kanun gereği meslek odalarına kayıtlı, oda aidat borçlusu esnaflar ile katılım payı borçlusu esnaf ve sanatkar odalarının, Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı Kanun’dan yararlanmaları için, 1 Aralık 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar bağlı bulundukları meslek odaları ve Birliklerine müracaat edip, hesaplamalarını yaptırmalarını istedi.
Başvuru için son günün 1 Aralık Pazartesi günü mesai bitimi olduğuna dikkat çeken Barışık, “İşlem yoğunluğu göz önüne alınarak esnaflarımızın ve odalarımızın son dakikaya kalmadan ilgili meslek odalarına ve birliğimize müracaat etmelerini önemle rica ederim. Ödenmeyen borçlarından dolayı oda aidat borçlusu tüm esnaf ve sanatkarlarımız ile odalarımızın mağduriyet yaşamamaları için yapılandırmadan yararlanarak borçlarını ödemeleri menfaatlerine olacaktır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.