TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇELİKCAN’DAN EV ZİYARETLERİ

Yüreğir Belediye Başkanı Yüreğir’de kapısı çalınmadık evin kalmayacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2014 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2014 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇELİKCAN’DAN EV ZİYARETLERİ

ADANA (İLKHABER) Göreve geldiği ilk günden itibaren halkla iç içe olan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirliyi yalnız bırakmıyor. Kapısı çalınmamış ev, gönlü kazanılmamış Yüreğirli bırakmamayı hedefleyen Başkan Çelikcan, Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ve Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım ile birlikte Yavuzlar ve Akıncılar Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde mahalle sakinleri de Başkan Çelikcan ile sohbet ederek talep ve şikayetlerini iletti.

 

BAKIMSIZ EV ONARILDI!

 

Başkan Çelikcan, Yavuzlar Mahallesi’nde göz tansiyonu nedeniyle 8 yıldır gözleri görmeyen ve aynı zamanda astım hastası olan Sabahat Akan ve ailesini ziyaret etti. Bakımsız bir evde zor şartlarda yaşam mücadelesi veren aileye moral olan Başkan Çelikcan, kışın çatısı akan, aşırı derecede rutubetli olan, yazın ise sıcaktan oturulamayan evin bakım ve tadilatını yaptırdı. Ziyarette aile fertleriyle sohbet eden Başkan Çelikcan çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaretten oldukça memnun olan aile fertleri Başkan Çelikcan’a teşekkür etti.

 

KÜÇÜK MELEK’E BABA ŞEFKATİ!

 

Başkan Çelikcan Akıncılar Mahallesi’nde ise 4 yıl önce eşini kanser hastalığından kaybeden Meliha Şen’i ziyaret etti. Şuan 10 yaşında olan ve 6 yaşındayken yetim kalan kızının babasını hiç hatırlamadığını belirten Meliha Şen, baba şefkatine ihtiyacı olan kızının ziyaretten çok mutlu olduğunu söyledi. Başkan Çelikcan küçük Melek’e çeşitli hediyeler takdim etti. Yeni kıyafetler ve istediği ayakkabıya kavuşan Melek’in mutluluğu gözlerine yansıdı. Sobada pişen kestaneden Başkan Çelikcan’a ikram eden küçük Melek baba özlemiyle başkana sarıldı. Eğitimin asla ihmal edilmemesi gerektiğini belirten başkan Çelikcan, Melek’in Kültür Evleri’nde verilen kurs ve eğitimlerden faydalanabileceğini belirtti.

 

Sosyal Belediyecilikte öncü çalışmalarıyla halkla yakın ilişki kuran Başkan Çelikcan, ev ziyaretlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi. Vatandaşla iç içe olan Başkan Çelikcan, bu tür ziyaretlerle vatandaşların istek ve taleplerini yerinde gördüklerini belirterek onların her türlü sorunlarını çözmek adına var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.