TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam Başbakanı karşılamaya hazır

Karaoğlu “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu partili partisiz tüm vatandaşlarımızın katılımıyla coşku içinde ve Adanalı sıcaklığıyla karşılayacağız.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2014 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2014 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sarıçam Başbakanı  karşılamaya hazır

Sarıçam Başbakanı

karşılamaya hazır

 

 

 

Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu 13 Aralık Çumartesi günü büyük buluşmaya hazır olduklarını belirtti.Tüm Teşkilat Mensuplarını Karşılama seferberliğine yönlendiren İlçe Başkanı Karaoğlu Başbakanımızı Adana’ya yakışır bir sıçaklıkta karşılayacağız dedi.

13 Aralıkta yapılacak İl kongresinde Başbakan Davutoğlu’nu Başbakan sıfatıyla ilk kez ağırlayacaklarını belirten Hasan Karaoğlu şunları söyledi.Başbakanımız Sayın Ahmet Davutolu'nu' karşılamanın heyecanı içindeyiz. Yapılacak olan Ak Parti Adana İl Teşkilatı 5. Olağan Kongeresi için Adanamıza geleçek olan Başbakanımızı ağırlayacağız Adana ve İlçe halkının da Başbakanımız'a sahip çıkacağına yürekten inanıyorum." dedi.  "Biz bir hedef koyduk. İnşallah AK Parti, bu ülkeye hizmete devam edecek. Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu il Kongresinin  ardından Ak Parti’nin 2023 hedeflerine ulaşmak için büyük önem taşıyan 2015 seçimleri var bu Seçimlerin sıradan bir genel seçim olmadığını belirten Hasan Karaoğlu Başbakanımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu liderliğindeki yeni Türkiye’nin inşası yolunda en büyük adım 2015 milletvekilleri seçimleri olduğunu belirterek, “2015 seçimlerine tam kadro hazırlanarak sahalara çıkacaklarını belirti Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu 13 Aralıkta Sarıçam'dan başlayarak tüm Adanalı hemşerilerimizi mitingimize davet ediyoruz dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.