TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZETECİLERDEN VALİ YARDIMCILARINA ZİYARET

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyeleri protokole yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta merkez ilçe belediye başkanlarını ziyaret edip Şanlıurfa’nın sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunan Şanlıurfa Gazeteciler Derneği, dün de Şanlıurfa vali yardımcılarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2014 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2014 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
GAZETECİLERDEN VALİ YARDIMCILARINA ZİYARET

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA (İLKHABER) - Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretin ilk durağı Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik oldu. Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile Şanlıurfa’da öne çıkan konuları konuşan ve fikir alış verişinde bulunan gazetecilerin bir sonraki durağı ise Vali Yardımcısı Meral Uçar oldu. Vali Yardımcısı Meral Uçar da “Çadır Kentlerden” sorumlu olduğundan gazetecilerle Suriyeli Mülteciler konusu hakkında görüş alış verişinde bulundu.  Şanlıurfa’nın bir numaralı gündemi olan Suriyeli mülteciler olunca Vali Yardımcısı Uğur Sezer ise kentin asayiş ve Hilvan’daki kaymakamlık dönemine ait başarılı çalışmaları üzerine sohbet edildi.

Vali Yardımcıları ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getirirken Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler de ziyaretin faydalı geçtiğini aktardı.

NESRİN DİLEKÇİ'YE BAŞSAĞLIĞI

Gazeteciler, Şanlıurfa Vali Yardımcılarının ziyaretinin ardından geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Şanlıurfa Valiliği İl İdare Kurulu Müdüresi Nesrin Dilekçi’ye de taziye ziyaretinde bulundu. Şanlıurfa Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyeleri taziye ziyaretin ardından yeni planlamalar yaparak bir sonraki haftalarda yapacakları etkinlikleri kararlaştırdılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.