TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“VAROLMAYAN AYŞE’NİN MUHTEŞEM MACERALARI”

'Bab-ı Tiyatro'nun “Varolmayan Ayşe'nin Muhteşem Maceraları” oyunu, cumartesi günü izleyiciyle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“VAROLMAYAN AYŞE’NİN MUHTEŞEM MACERALARI”

ADANA (İHA) - “Varolmayan Ayşe’nin Muhteşem Maceraları” oyunu, 20 Aralık Cumartesi günü saat 20.30'da Seyhan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Oyunda, çocukluktan yaşlılığa uzanan yolda sıradan bir kadının sıradan hayatı ironik bir dille sahneye taşınıyor. Oyun, küçük hayatların açmazlarına odaklanırken, hayallerin peşine düşmenin önemini vurguluyor. Hangi sosyal sınıftan olursa olsun hayalini gerçekleştirmek isteyen her kadın önce yakın çevresiyle, sonra bitmez tükenmez klişelerle mücadele etmek zorunda. Varolmayan Ayşe'nin Muhteşem Maceraları'nda bu süreç ritmik bir dil ve sembolik beden kullanımıyla seyirciye aktarılıyor.
Zeynep Kaçar tarafından yazılıp yönetilen oyunda, ışık tasarımı Bilge Açıkgöz, kostüm tasarımı Saadet Kaçar, beste Selen Öztürk, dramaturji Meltem Özkeklik, koreografi Evren Erbatur, fotoğraflar Gökçe Pehlivanoğlu’na ait. Varolmayan Ayşe’nin Muhteşem Maceraları'nda, Zeynep Kaçar, Zeynep Alkaya, Tuğçe Karaoğlan rol alıyor.
Gösterimi 20 Aralık Cumartesi günü Seyhan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek oyunun biletlerini Barajyolu Caddesi'ndeki Serüven Kültür'den edinebilmek mümkün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.