TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ZORLA SENET İMZALATIP POLİS MERKEZİNE GİDİNCE YAKALANDILAR

Adana'da, alacakları olduğunu iddia ettikleri 2 kişinin elini plastik kelepçe ile bağlayarak zorla 370 bin liralık senet imzalatan baba-oğul ve yeğen, müştekilerin arkasından polis merkezine gidince yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ZORLA SENET İMZALATIP POLİS MERKEZİNE GİDİNCE YAKALANDILAR

 ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selçuk K. (45) oğlu Selçuk K. (21) ve yeğeni Mustafa K. (18) bir süre önce Kerim K. (39) ve Mehmet Y. (33) ile mazot ticareti işinde ortaklık yaptı.

Ancak bir süre sonra Selçuk K. ortaklarının naylon fatura yaptığı için kendisini zarara uğrattıklarını ileri sürdü. Bu nedenle kendilerine maliyenin 130 bin lira ceza kestiğini söyledi. Selçuk K. konuşmak için eski ortaklarını çağırdı. Yanına da oğlu ve yeğenini aldı. Bir depoda buluşma gerçekleşince Selçuk K. 370 bin lira zararı olduğunu söyleyip senet imzalamalarını istedi. Ancak ortakları imzalamayınca onların elini zorla plastik kelepçe ile bağlayan Selçuk K. 370 bin liralık senedi imzalattı. Daha sonra da iki ortağını bıraktı. Kerim K. ve Mehmet Y. ise serbest kalınca polis merkezine gidip şikayetçi olmak istedi.

Selçuk K., oğlu ve yeğeni de iki şahsı takip edip, onların arkasından polis merkezine gitti. Kerim K. ve Mehmet Y. şahıslardan şikayetçi oldu. Selçuk K. alacağı olduğunu söyleyerek suçsuz olduğunu ileri sürdü. Ancak polis baba-oğul ve yeğeni gözaltına aldı. Zanlılar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 3 zanlı Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.