TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşiltaş: Hedefimiz genel seçimler

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş ilçeler ve il kongresi sonrası teşkilat çalışmalarının daha da yoğunlaştığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeşiltaş: Hedefimiz genel seçimler

Yeşiltaş: Hedefimiz genel seçimler

 

ADANA (İLKHABER) - AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş ilçeler ve il kongresi sonrası teşkilat çalışmalarının daha da yoğunlaştığını söyledi. Yeşiltaş, AK Parti Adana Teşkilatları olarak ilçeler ve il kongrelerinin bayram havasında yaşandığını kaydetti.

Yeşiltaş, “Özellikle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz il kongremiz yoğun bir katılım ve coşku içerisinde geçti. İl kongremize hem delegelerimizin, hem de teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımı için gerekli çalışmaları günler öncesinden planladık. Bu organizeli çalışmanın karşılığını kongre salonu dışında ve içerisinde görmekten, AK Parti Seyhan ilçe teşkilatı olarak bu coşkunun bir parçası olmaktan büyük gurur duyduk. Kongre salonu içersinde Seyhan ilçe teşkilatımızın yoğun katılımı ve sloganları ile kendini göstermesi bizleri ayrıca memnun etti.” dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, tek hedeflerinin 2015 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerde Anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde etmek olduğunu söyledi. Yeşiltaş, “Bunu da Allah’ın izni ile elde edeceğiz. Seyhan’da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumuzu artırdık.  2015 yerel seçimlerinde de oyumuzu daha da artırmak için gerekli çalışmaları ve hazırlıkları yapıyoruz. Tüm teşkilat kademelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı her geçen gün daha da yoğunlaştırarak devam ettiriyoruz. Yeni Türkiye yolunda bizleri yalnız bırakmayan destekleyen tüm vatandaşlarımıza da bu vesile ile teşekkür ediyorum. İnşaallah 2015 yılındaki seçimleri sadece iktidarın değil, yeni bir Anayasanın da en önemli adımı olacaktır.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.