TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Büyük, Yüreğir Kültür Merkezi’ne hayran kaldı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Hz. Mevlana’nın 741. Vuslat Yıldönümü nedeniyle Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına katılan Adana Valisi Mustafa Büyük’e program öncesi Kültür Merkezi’ni gezdirdi. Vali Büyük Kültür Merkezi’ne hayran kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Büyük, Yüreğir Kültür  Merkezi’ne hayran kaldı

Vali Büyük, Yüreğir Kültür

Merkezi’ne hayran kaldı

 

 

ADANA (İLKHABER) Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Hz. Mevlana’nın 741. Vuslat Yıldönümü nedeniyle Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına katılan Adana Valisi Mustafa Büyük’e program öncesi Kültür Merkezi’ni gezdirdi. Vali Büyük Kültür Merkezi’ne hayran kaldı.

Yüreğir Belediyesi ‘741. Vuslat Yıldönümü’nde Hz. Mevlana’yı Anmak ve Anlamak’ isimli bir program düzenledi. Törene Adana Valisi Mustafa Büyük’te katıldı. Vali Büyük’ü Yüreğir Kültür Merkezi girişinde karşılayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan törene geçmeden önce Vali Büyük’e henüz resmi açılışı yapılmayan Kültür Merkezi’ni gezdirdi. Burada Başkan Çelikcan’dan bilgi alan Vali Büyük Kültür Merkezi’ne hayran kaldı. Vali Büyük, böyle büyük bir eseri Adana’ya kazandırdığı için Başkan Çelikcan’ı kutladı. Daha sonra Vali Büyük ve diğer protokol üyeleri Yüreğir Kültür Merkezi’nde bulunan Adanalı ünlü fotoğraf sanatçısı Mesut Eray’ın fotoğraf makinesi müzesini gezdi.

 

BAŞKAN ÇELİKCAN: “ADANA’NIN TAMAMINA HİZMET VERECEK!”

 

Öte yandan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir Kültür Merkezi'nin Adana'da sosyal ve kültürel açıdan önemli bir eksikliği gidereceğini belirtti.

Henüz resmi açılışı yapılmayan Kültür Merkezi’nin çevre peyzajı, otoparkı, fuayesi ve mimarisiyle şehrimize değer katan bir eser olduğunu belirten Başkan Çelikcan, “İçerisinde Bin kişilik konferans salonu ile 2 adet 200 kişilik çok amaçlı salonu olan Kültür Merkezimiz sayesinde bölgemizde sosyal ve kültürel etkinlikler daha fazla yapılacaktır.”dedi.

Selçuklu-Osmanlı mimarisini andıran Kültür Merkezi'nin kolay ulaşımı, otopark imkanı ve merkezi konumda olmasından dolayı Adana'nın tamamına hizmet vereceğini belirten Başkan Çelikcan, “Bundan önce böyle bir tesis olmadığı için ilçemizde sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiremiyorduk. Kültür Merkezimizde yapılacak sosyal ve kültürel etkinlikler sayesinde ilçemiz sosyal ve kültürel etkinliklerle anılacaktır. Ayrıca Kültür Evlerimizde kursiyerlerimizin hazırladıkları ürünleri sergileyebileceğimiz geniş bir alana sahip oluyoruz. Halkımıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.