TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masum Türker Adana’ya geliyor

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Dr.Masum Türker, bir dizi toplantılara katılmak üzere bugün sabah saatlerinde Hava yoluyla Adana’ya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Masum Türker Adana’ya geliyor

Masum Türker Adana’ya geliyor

 

 

 

ADANA (İLKHABER) Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Dr.Masum Türker, bir dizi toplantılara katılmak üzere bugün sabah saatlerinde Hava yoluyla Adana’ya geliyor.

DP Adana İl Başkanı Fatma Altınok, DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker’in Adana DSP İl Örgütü tarafından düzenlenen “Dostluk ve Dayanışma Gecesi”ne katılmak üzere Hava yoluyla Adana’ya geleceğini belirterek burada bir dizi toplantılara ve ziyaretlere katılacağı ayrıca  gündeme ilişkin konulara değineceğini söyledi.

Altınok, “Bu sebeple Dostluk yemeğimize  katılıp bu onuru bize yaşatan Genel Başkanımız Sayın Dr.Masum Türker beyefendiye teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca

bizlerle beraber  bu güzel duyguları paylaşacak olan Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli yöneticilerine sonsuz teşekkürler ederim. DSP  Adana İl Örgütü olarak yeni bir yapılanma içerisinde olmamız nedeni ile Sayın genel başkanımız  ilimize gelerek bir dizi toplantılara ve ziyaretlere  katılacaktır. Bu ziyaretler biz Demokratik Sol Partilileri Türkiye siyasetinde genel merkez politikalarının yakından takip edilmesi noktasında bilgi sahibi olmamızı ve partimizin Adana siyasi arenasında sağlam bir yeri olduğunu gösterebilmemize vesile olacaktır. Adana İl  Örgütü olarak ilimizde sevilen ve Türk Ekonomisinde tartışılmaz bir ismi olan genel başkanımızı başta ekonomik konular olmak üzere Türkiye’nin siyasal sorunlarındaki çözüm önerilerini ve fikirlerinin Adana’mızın  sivil toplum kuruluşları  ile buluşmasının sağlanacağının bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.

 

20.12.2014 DSP Genel Başkanı Dr.Masum Türker’in Programı ise şöyle

Saat 07:00’da Şakir paşa Hava limanında karşılama

Saat 11:00’da Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde Basın açıklaması

Saat 13:00’da Akdeniz TV’de Canlı Yayın Programı

Saat 14:30 da Esnaf ziyareti

Saat 17:00’da Adana İl Başkanlığına ziyaret

Saat 19:00’da Komshu Restaurantta Dostluk yemeği

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.