TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılbaşında yöresel yemekler konuşacak

Mardin’deki yılbaşı hazırlıkları televizyon kanallarına konu oldu. Mardin’deki iş yerleri yılbaşı hazırlığını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yılbaşında yöresel yemekler konuşacak

Yılbaşında yöresel yemekler konuşacak

Adnan AVUKA

 

Mardin’deki yılbaşı hazırlıkları televizyon kanallarına konu oldu. Mardin’deki  iş yerleri yılbaşı hazırlığını sürdürüyor. Bu yılbaşında bazı kutlamaların yapılacağı bazı firmalar hindi yemeği yerine Mardin’in yöresel yeklerini tercih etti. Firma sahibi Suud Ağaoğlu, ”Ben Mardinliyim ve Mardin’e yakışan bir şeyler yapmak gerekir.Yabancı olsun,yurt içinden olsun gelecek olan her turist onlara hizmet bizi kendi ülkelerinde konuşulacak şekilde hizmetimizi yapmak mecburiyetindeyiz. 8’DE

 

MARDİN (İLKHABER) Mardin’deki yılbaşı hazırlıkları televizyon kanallarına konu oldu. Mardin’deki  iş yerleri yılbaşı hazırlığını sürdürüyor. Bu yılbaşında bazı kutlamaların yapılacağı bazı firmalar hindi yemeği yerine Mardin’in yöresel yeklerini tercih etti.

Tarihi mekanlardan biri olan Sururhan Tesisleri yılbaşı etkinliklerine büyük bir özveri ile hazırlanıyor. Bu tesislerde hindi yerine yöresel yemeklerle yılbaşını kutlamak isteyenleri ağırlayacak. Firma sahibi Suud Ağaoğlu, ”Ben Mardinliyim ve Mardin’e yakışan bir şeyler yapmak gerekir.Yabancı olsun,yurt içinden olsun gelecek olan her turist onlara hizmet bizi kendi ülkelerinde konuşulacak şekilde hizmetimizi yapmak mecburiyetindeyiz. Benim gibi turizmci arkadaşlarım da aynı fikirdeler. Turist önce hizmet ister ve daha sonra kendi vicdanları ile baş başa kalıp gittikleri yerlerde bizleri anlatır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.