TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 genç kız ve 2 intihar girişimi

Adana’da dün yaşanan iki ayrı olayda iki ayrı genç kızı babaları cezalandırmak istedi. Yaptıkları hatalar yüzünden cezalandırılmak istenen genç kızlar hayatına son vermek istedi ve intihar teşebbüsünde bulundu. 9 Metre zincirle kapıya bağlanan lise 4. Sınıf öğrencisi genç kız yoğun bakımda ölüm kaım savaşı verirken, yine bir başka olayda bir başka mahallede bir genç, okula gönreilmemekle cezalandırılmak istenirken av tüfeğiyle intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan genç kız hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
2 genç kız ve 2 intihar girişimi

 

ADANA (İHA) - Adana’da babasının cebinden habersiz para aldığı için cezalandırdığı genç kız, av tüfeği ile intihar girişiminde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesi Yunusoğlu Hürriyet Mahallesi 4892 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, lise son sının öğrencisi M.K. (15), arkadaşına hediye almak için babasının haberi olmadan pantolonun cebinden 200 TL aldı. Bu sırada uyunan baba M.K., kıyafetlerini giydikten sonra cebindeki paranın eksik olduğunu fark etti. Eşi B.K.'ye “Cebimden para aldın mı?” diye soran M.K., olumsuz cevap alması üzerine parayı kızının aldığından şüphelendi. M.K., okula gitmeye hazırlanan kızı M.K.'ye kızarak “Sana okula gitmeyi yasaklıyorum” dedi. Ağlayarak odasına giren M.K., babasına ait ruhsatlı av tüfeği ile göğsüne ateş etti. Ağır yaralanan genç kız, ailesi tarafından götürüldüğü Seyhan Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedaviye alındı. M.K.’nin hayat tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 


Babasının zincire vurduğu kız ölmek istedi

 

 ADANA (İHA) - Adana'da bir şahıs, kızını evde erkek arkadaşıyla yakaladıktan sonra 9 metre zincirle kapıya bağladı. Kuru sıkı tabancayla intihar girişiminde bulunan genç kız, ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, lise 4. sınıf öğrencisi S.Y. (18) annesi S.Y ve babası M.Y. evde olmadığı bir zamanda erkek arkadaşını eve çağırdı. Baba ise evde unuttuğu cüzdanını almak için işten eve geri gelip kapıyı açarak içeri girdi. Bu arada içeride kızını bir erkekle birlikte otururken gördü. Erkek şahıs evden kaçtı. Baba genç kıza bağırarak, "Bundan sora okula gitmek yok, sana ceza veriyorum" dedi. Öfkeli baba, işe gitmeden kızının evden dışarı çıkmaması için 9 metre zincirle kapıya bağladı. Bunun üzerine psikolojisi bozulan genç kız, annesi gelmeden evdeki babasının kuru sıkı tabancasını alarak göğüsüne bir el ateş etti. Bu arada, anne S.Y ise pazardan evine döndü. Kızını yerde kapının önünde kanlar içinde görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızı ambulansa alıp Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yakın mesafeden göğüsüne ateş ettiği için hayati tehlikesi olan genç kız yoğun bakıma kaldırıldı. Genç kız hayatta kalma mücadelesi verirken babanın ifadesine başvuruldu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.