TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seymer’den Yerli Malı Haftası etkinliği

Yerli Malı Haftası nedeniyle SEYMER kursiyerleri ve öğretmenleri işbirliği ile düzenlenen kermese eşi Nuray Karalar ile birlikte katılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, farkındalık etkinliğine emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seymer’den Yerli Malı Haftası etkinliği

 

 

ADANA- Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) Yerli Malı Haftası nedeniyle kermes düzenledi.

 

YERLİ MALI ÜRÜNLER DİKKAT ÇEKTİ

Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nin hemen önünde düzenlenen kermese , SEYMER öğrencilerinin kendi elleriyle yaptıkları birbirinden güzel yemekler ile sıkma, börek, pasta çeşitleri damgasını vurdu. SEYMER yetkililerinin, yerli malı haftası nedeniyle, yerli malı ürünlere dikkat çekmenin yanı sıra SEYMER öğrencilerinin gelir elde etmesini amaçladık dediği etkinliğe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşi Nuray Karalar ile birlikte katıldı.

 

BAŞKAN KARALAR, SEYMER'LİLERİ KUTLADI

Stantları tek tek gezerek katılımcı öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı satışlar dileyen Zeydan Karalar , yerli malı haftası nedeniyle duyarlılık gösteren SEYMER yetkililerini kutladı. Başkan Karalar,"Sizleri kutluyorum arkadaşlar. Hemen hemen her yenilen, içilen, giyilen şeylerin yabancılaştığı bir dönemde , yerli malı haftasına karşı duyarlılık göstermek, farkındalık, yaratmak amacıyla düzenlediğiniz kermes takdire şayandır. Hepinize bol satışlar, hayırlı kazançlar., diliyorum" şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.