TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni: Milletimiz bağımsızlık destanı yazarak gücünü dünyaya göstermiştir

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2015 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2015 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeni: Milletimiz bağımsızlık destanı  yazarak gücünü dünyaya göstermiştir

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


   Başkan Fikret Yeni, mesajında şu ifadelere yer verdi:


   "Birinci Dünya Savaşı'nın ardından en kirli paylaşım planlarının sahnelendiği vatan topraklarından biri de şehrimiz olmuş. Önce İngilizler, ardından Fransızlar tarafından işgal edilen şehrimiz, aynı zamanda Ermeni çetelerinin katliamlarıyla da 3 yıl ızdırap çekmiş.
   Ancak, milletimiz her türlü imkansızlıklara rağmen bağımsızlık destanı yazarak gücünü bütün dünyaya göstermiştir. Varoluş mücadelesinde, azmin ve inancın karşısında hiçbir gücün dayanamayacağını herkese göstermiştir.
   Dolayısıyla, 5 Ocak 1922 günü, Adanalının bağımsızlıktan asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya kanıtladığı ve Kurtuluş Savaşı destanında üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiği gündür. Kurtuluş Savaşı yılları bizim aynı zamanda gururla andığımız, göğsümüzü kabarttığımız ve ecdadımızı hayırla yad ettiğimiz yıllardır.    
   Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesinde destan yazarak Türk Milleti'nin gücünü bütün dünyaya gösteren kahramanlarımızı saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz."

 

                      

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.