TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SATRANÇ, DERNEĞİNE KUMAR OPERASYONU

Adana'da, satranç derneği adı altında poker ve internet üzerinden yasa dışı bahis oynatılan lüks bir villaya operasyon düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2015 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2015 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SATRANÇ, DERNEĞİNE KUMAR OPERASYONU

ADANA (İHA) - Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi 68061 Sokak’ta bulunan bir dernekte kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, teknik ve fiziki takibe başladı. Ekipler, yaklaşık bir ay takip ettikleri kumar çetesini çökertmek için operasyon düğmesine bastı. Villaya gelenlerin sokak girişlerine yerleştirilen kamera sistemleriyle izlenildiğini belirleyen polis, dikkat çekmemek için iki sivil polise lüks bir araç kiralayarak müşteri süsü verdi. İki ahlak polisi, villaya müşteri gibi gidip kapıyı açtırarak diğer ekiplere işaret verdi. Eve giren ekipler, kumar oynattıkları ileri sürülen Çiçekçi Kemal lakaplı Kemal D. (52) ve dernek başkanı Veli D. (36) ile birlikte biri kadın 5 kişiyi ‘Kumar oynatmak, yer ve imkan sağlamak’ suçlarından gözaltına aldı.

Kumar oynadığı tespit edilen 22 kişiye ise Kabahatler Kanunu’na göre 208 lira para cezası kesildi.
Villada yapılan aramada, iki poker masası, bir yasa dışı iddia oynatılmakta kullanılan dizüstü bilgisayar, bin 425 lira kumar parası ve çok sayıda pul ve zar ele geçirildi. Sorgularının ardından serbest bırakılan şüphelilerden Çiçekçi Kemal lakabıyla tanınan Kemal D, kumar oynatmadıklarını iddia ederek, “Biz kendi aramızda eğlence olsun diye oynuyoruz” dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.