TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BÜYÜK: ZAMAN KAVRAMINI İYİ KULLANMALIYIZ

Adana İl Koordinasyon Kurulu’nun 2015 Yılı 1. dönem toplantısı Vali Mustafa Büyük’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2015 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2015 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BÜYÜK: ZAMAN KAVRAMINI İYİ KULLANMALIYIZ

ADANA (İHA) - Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Mustafa Büyük’ün yanı sıra vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ile kamu kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Vali Mustafa Büyük, İl Koordinasyon Kurulu olarak, yapmış oldukları çalışmaları özellikle yatırımcı kuruluşların, yatırım program ve plan uygulamaları ile ilgili değerlendirmelerinin geleneksel olarak devam ettiğini söyledi.
Koordinasyon Kurulu çerçevesinde geçmişte zaman zaman kullandıkları yöntemlerden birisinin de geniş katılımlı olan bilgilendirme ve topluma bir mesaj verme alanı olarak da ortaya çıktığını vurgulayan Vali Büyük, “Koordinasyon Kurulunu bazı kurumlarımızın sunacakları bilgilerle, biraz daha zenginleştirmek istiyoruz. Bu kapsamda kurumlarımızın yatırım takvimleriyle, kuruluşlar arasında bir işbirliği sağlamak ve onların arzu ettiği koordinasyonu burada sağlamak istiyoruz” dedi.
Vali Büyük, toplantıların saatlerine de değinerek, yapılan toplantıların başlangıç saatlerinin belli olduğunu ancak bitiş saatlerinin belli olmadığını vurgulayıp, bundan sonra düzenlenecek toplantılarının bitiş saatlerinin de belirtilmesini istedi Büyük, “Medeni dünyada artık zaman kavramını çok daha iyi ve düzenli kullanmamız gerekiyor. Önü açık ne zaman biteceği belli olmayan toplantıların verimden de uzaklaştığını görüyoruz. Bu vesileyle tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın büyük çoğunlukla temsil edildiği bu zeminde, bundan sonraki hazırlamış oldukları programlarda toplantıların sürelerinin belirtilmesi gerekiyor. Uluslararası alanlarda geleneksel olarak kabul görmüş olan programlarda 15 dakikaya kadar toplantı başlamamışsa, oradaki katılımcıların programdan ayrılma hakkına sahiptir. Ben kendi adıma toplantıların saatlerine riayet etmeye çalışıyorum” diye konuştu.
Koordinasyon toplantısı açısından önemli bir dönemde olduklarını söyleyen Vali Büyük, 2014’ün yatırım programlarındaki sonuçları ve 2015’in yatırım programlarındaki hedefleri de değerlendirme imkanı bulacaklarını sözlerine ekledi.
Toplantı Koordinasyon Kurulu üyelerinin, kurumları hakkında sunum yapmaları ve yeni yatırım projeleri hakkında bilgi vermesiyle son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.