TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÖZDE ve ALPER EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMINI ATTI

Bürokrat, siyaset, işadamları ve hukukçular bu nişan töreninde buluştu

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
GÖZDE ve ALPER EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMINI ATTI

ADANA (İLKHABER) -  Hakim Alper Aydın, gönlüğünü kaptırdığı Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi Gözde Gül ile Adana’da güzel bir tören ile nişanlandı  Genç çiftin nişan yüzüklerini Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Şahin Temel Üstok ile Yeni Adana İmar İnşaat Şantiye şefi Mahmut Tan  taktı.

Kristal balo salonunda gerçekleşen nişan töreni Adana’nın tanınmış bürokrat, siyaset, iş adamaları, hukukçuları ile STK temsilcilerini bir araya getirdi.

Nişan törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yeni Adana İmar A.Ş Genel Müdürü Ertan Aşrak, MHP’li Uğur Akbaş, Balcalı Hastanesi Müdürü Ali Önal, Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fehmi Kekilli,ve çok sayıda davetli katıldı. 

Nişan merasiminde genç çifte öğütlerde bulunan Başkan Sözlü, “Gözde ve Alper, kardeşimiz Türk toplumunun en önemli yapısı olan aile olma yolundaki ilk adımı atıyorlar. Aile olmanın yanında çiftimizin birbirlerine saygı duymaları da çok önemli. Her iki tarafta yaşamları boyunca hem kendilerine hem de karşılıklı olarak ailelerine saygı duymalıdırlar. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Bu arada Gözde Gül’ün babası Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Gül’de  kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirleriyle yakından tek tek ilgilendi. Mehmet Gül, “Yeni bir hayata yelken açan çocuklarımız tebrik eder, sağlıklı ve mutlu nice yıllar temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.