TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZHAN BERBER, ALTINORDU’DA

Ara transferde Akhisar Belediyespor’dan Bahattin Köse ve Kayserispor’dan Kerim Avcı’yı renklerine bağlayan Altınordu, Çaykur Rizesporlu sol bek Oğuzhan Berber’i de sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
OĞUZHAN BERBER, ALTINORDU’DA

İZMİR (İHA) - Kadrosunu güçlendirmek isteyen Altınordu, Çaykur Rizesporlu sol bek Oğuzhan Berber’i kiraladı. İmza sonrası açıklamalarda bulunan Berber, çıkış yakalamak amacıyla Altınordu’yu tercih ettiğini söyleyerek, “Kulübün, son dönemdeki ivmesi ve yatırımlarını yakından takip ediyorum. Genç oyunculara bakış açısı, tercihimde önemli etken oldu. Altınordu, birçok futbolcunun oynamak istediği bir kulüp. Hem kulübün hem de kendi hedeflerim doğrultusunda burada uzun süre kalmak isterim” dedi.
OĞUZHAN BERBER KİMDİR?
Altınordu'nun yeni transferi bugüne kadar Spor Toto Süper Lig'de 3, PTT 1. Lig'de 52, TFF 2. Ligi'nde 27, Türkiye Kupası'nda 7, U21 Ligi'nde ise 65 maç oynadı. Futbola 2002 yılında Karşıyaka Belediyespor alt yapısında başlayan Oğuzhan Berber, 2005’te Denizlispor alt yapısına geçti ve 6 yıl sonra aynı kulüple profesyonel sözleşme imzaladı. Denizli Belediyespor'da bir sezon kiralık forma giyen genç oyuncu, 2012-2013 sezonun devre arasında Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Oğuzhan Berber, 2013-2014 sezonun devre arasında ise Adana Demirspor'da kiralık olarak görev aldı. Karadeniz ekibiyle 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan 1992 doğumlu genç oyuncu, bu sezon 3 lig, 4 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi. U21 Milli Takımı’nda ise 5'i Avrupa Şampiyonası olmak üzere 9 kez görev aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.