TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babanın gözyaşı

Adana'da düğün konvoyundaki minibüste maganda kurşunuyla hayatını kaybeden çocuğun babası, oğlunun cenazesini adli tıp morgundan alırken gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Babanın gözyaşı

Babanın gözyaşı



ADANA (İHA) - Adana'da düğün konvoyundaki minibüste maganda kurşunuyla hayatını kaybeden çocuğun babası, oğlunun cenazesini adli tıp morgundan alırken gözyaşlarına boğuldu.
Alınan bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde 25 Ocak 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Aşan'ın 2 gün önce başlayan düğününün son gününde Yamaçlı Mahallesi'nden gelin alma merasimi yapıldı. Konvoy eşliğinde gelini evinden alan Aşan daha sonra yine konvoy eşliğinde gelini evine getirmek için yola çıktı. Bu arada sevinçten dolayı damadın ve gelinin akrabaları havaya ateş açmaya başladı. Gelin konvoyu Yeşilbağlar Mahallesi'ne geldiği sırada içinde çocuk ve kadınların bulunduğu 01 JJ 044 plakalı minibüste 12 yaşındaki Ahmet Vadi'nin yaralandığı belirlendi.
Çocuk hemen minibüsle bir sağlık kabinine getirildi. Kurşunun çocuğun kalbinden girip sırtından çıktığı tespit edildi. İlk müdahale kabinde yapıldıktan sonra çağrılan ambulansla çocuk Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocuğun cenazesi daha sonra otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Otopsinin ardından çocuğun cenazesini almak için babası İbrahim Vadi ve akrabaları geldi. Baba Vadi, basın mensuplarının soruları üzerine konuşacak gücü olmadığını belirterek cevap vermedi.
Daha sonra baba çocuğunun cenazesini almak için morga girdi. Morgda oğluna son bir kez bakan baba gözyaşlarına boğuldu. Bunun üzerine baba oğlunun cenazesini almadan yakınları tarafından morgdan uzaklaştırıldı. Bir süre sonra ise küçük Ahmet'in cenazesi cenaze aracına konarak önce evine götürüldü. Vadi'nin cenazesi daha sonra ise Buruk Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.
Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırmasına devam ederken düğünde silah sıkan şahısları gözaltına alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.