TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana gerileme döneminde

SP Genel İdare Kurulu Üyesi Erbaş, Adana il divan toplantısında, kentin son 15 yılını ekonomik açıdan değerlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana gerileme döneminde

  Adana gerileme döneminde

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) - Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurul üyesi Fetullah Erbaş, Adana’nın son 15 yılda sanayi ve diğer gelişmelerde 4.’lükten, 16. sıralara kadar gerilediğini dile getirdi.

Saadet Partisi Aralık Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı gerçekleştirdi. Mahmudiye Külliyesi’nde geniş bir katılımla düzenlenen toplantıya,İlçe başkanları birimleriyle birlikte ve teşkilat mensupları ile katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını Teşkilat  Başkanı Celebi Keyhıdır  yaptı. Daha sonra birim başkanları faaliyetlerini anlattı.

 Misafir olarak katılan Genel İdare Kurul üyesi Fetullah Erbaş bu tür faaliyetleri görünce, duyunca hedeflerine daha da yakınlaştıklarını söyledi. Allah’ın insanları ve cinleri kendilerine ibadet etsinler diye yarattığını belirten Erbaş, “Her şeyden evvel biz bu dünyaya niye geldik. Bizlerler dünyaya imtihan için geldik. Yapacağımız işlerde eylemler, ameller. En güzel işleri yapacaklar Müslümanlardır. Allah’ın rızasının kazanmak için onun dediklerini yapmamız lazım. Dünya’dan sonra bir imtihanın olduğunu unutmamak lazım. “ şeklinde öğüt verdi.


Milli görüşlü olmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Erbaş, “Saadet Partisi demek malıyla canıyla çalışmak demek . Büyük bir hazinen üstünde oturuyoruz. Elimizle bir çöp bulup karıştırırsak fışkıracak. Bir çalışma ile büyük başarılara ulaşırız. Milli görüşlü olmak ayrıcalıktır. Şuanda bir fetret döneminden geçiriyoruz. Zalim batı, siyonist alemi şuan bizden niye bu kadar korkuyor. Niye bu kadar fırıldaklar çevirip bizi parçalamaya çalışıyorlar. Niye milli görüşü kırmak için ihtilaller yapılıyor. Biz biliyoruz ki zafer inananlarındır. Millet herkesi denedi. Şuan Milli Görüş dışındaki bütün partiler iflas etti. Ne yapacağız peki 2 şey var. Allah’ın bize vaaddettiklerini bizde insanlara söyleyeceğiz. Allah’ın dinini yaşayacağız ve yaşatmaya çalışacağız. Nefesimizin sonuna kadar tevdi görevimizi yapacağız.” dedi.

Ülkenin ve Adana’nın büyük bir gerileme dönemi içerisinde olduğuna dikkat çeken Erbaş, “Aselsan’da ki Türk mühendisleri öldürüyorlar. Teknolojide önlerine geçmeyelim diye. Osmanlı yıkıldığı zaman sanayi altın çağını yaşıyordu. Sanayide 6 büyük ülke vardı. Osmanlı 3.yada 4. ülke idi. Şimdi kaçıncıyız 57. ülkeyiz. Adana 15 sene evvel Türkiye sıralamasında 4. idi. Sanayide de öyleydi. 2. yada 3.ydü. Şimdi bakıyorum Adana 16 yada 17. sıralarda. Ne oluyor peki. Osmanlıya benziyor bu olay. Kendimize gelmemiz lazım milli görüşün mutlak suretle iktidar olması lazım. Çok çalışmamız lazım. Şimdi oturan adama selam bile verilmiyor. . Halkımızı uyandırmamız lazım.” dedi.

Erbaş daha sonda, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Son olarak partiye katılanlara rozetlerini Fetullah Erbaş ve İl Başkanı  Mustafa Gözütok taktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.