TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar, gençlerden “Başarı” sözü aldı

Seyhan Belediye Başkanı, Seyhan Halk Eğitim Merkezi’nde ders alan öğrencilere üniversiteye hazırlık kitapları dağıttı

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar, gençlerden  “Başarı” sözü aldı

ADANA(İLKHABER) - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve geldikten sonra başlattığı eğitime katkı amaçlı öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımı aralıksız devam ediyor. Başkan Karalar, Seyhan Halk Eğitim Merkezi'nde öğrenim gören öğrencilerine üniversiteye hazırlık kitapları dağıttı.

 

KARALAR:BİZ KISITLI İMKANLARLA OKUDUK

Kendisinin ve o dönemlerde okuyan gençlerin eğitimlerini çok kısıtlı imkanlarla tamamladığını belirten Başkan Karalar, bu nedenle geçlerin okuması için tüm imkanları seferber edeceklerini, belediye olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Başkan Karalar, "Biz okurken çok zorlanıyorduk. Böyle şimdiki gibi soru bankaları yoktu. Oradan buradan ödünç kitap alıyorduk. Biz bu zorlukları yaşayan bir nesil olarak kardeşlerimize yardımcı olmak istedik. Tabi ki bizim sizden taleplerimiz var. Başarılı olabilmek için kararlı olacaksınız. Başarı olduğunuzda önce siz mutlu olursunuz, aileniz mutlu olur. Sizleri yetiştiren öğretmenleriniz mutlu olur. En çokta bu ülkeyi kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e  laik olmak için başarılı olmalıyız" ifadelerini kullandı.

 

KARALAR:EĞİTİME KATKI KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediyenin imkanları çerçevesinde eğitime katkıya devam edeceklerini belirtin Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu katkıyı da görev saydığını söyledi. Başkan Karalar, "Gücümüz ile yasaların elverdiği ölçüde eğitime katkıda bulunmayı görev sayıyorum. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize küçük de olsa katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor. Gençler bizim geleceğimiz, bizler geleceğimize sahip çıkacağız. Bir ülkenin gelişmesi, kalkınması sadece eğitim ile olur. Eğitimsiz bir toplum yoksul olur. Eğitimsiz bir toplum mutsuz olur. Eğitimsiz toplum aydınlığa, çağdaşlığa sırtını döner, karanlığa teslim olur. Eğitimsiz toplum ezilmeye, sömürülmeye mahkum olur. İşte bu bilinçle eğitime ve eğitimciye sahip çıkmak gerekiyor" ifadelerini kullandı...

 

Konuşmanın ardından kitaplar öğrencilere teslim edilirken Başkan Karalar, öğretmen ve öğrencilerle uzun süre sohbet etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.