TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk eğitim merkezinde arıcılık kursuna yoğun ilgi

Arıcılık sektöründe verim ve kalitenin artırılmasını sağlamak amacıyla Yüreğir İlçesi PTT Evler Mahallesi’nde bulunan Şehit Samet Saraç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde arıcılık kursu devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Halk eğitim merkezinde  arıcılık kursuna yoğun ilgi

 

ADANA(İLKHABER) - Şehit Samet Saraç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görevini başarıyla yerine getirme gayretinde olan Hüseyin Bolkan  ve ekibi Murat Aksan, Kadri Karaca, Muzaffer Dağ , Burhan Gül’ün destekleri ile düzenlenen Arıcılık kursun öğretmenliğini  ise bilgisi, becerisi ile örnek olduğunu gösteren kursiyer öğretmenlerden Sadık Barışık  yapıyor.

 EĞİTİMLİ ARICILAR İÇİN SADIK BARIŞIK KOLLARI SIVADI

Arıcılığın tarımın önemli kollarından biri olduğuna dikkat çeken Sadık Barşık,kursiyerlere modern arıcılık, arı hastalığı ve zararlıları, arı bakımı ve besleme, arılarda ilkbahar ve sonbahar bakımı, arıcılıkta verimin artırılması gibi birçok konuda bilgi aktarıyor. Sadık Barışık, “Bölgemizde arıcılık yapan vatandaşlarımızın katılacağı eğitim programlarımız devam ediyor. Toplumda arıcılığın daha çok gelişmesi için çalışmalarımıza  devam edeceğiz.Arıcılık mesleğine ilgi duyan herkesi yanımızda görmek istiyoruz.”dedi.

 

“ARICILIK MESLEĞİNİ DAHAEĞİTİMLİ VE BİLİNÇLİ YAPACAKLARDIR”

Şehit Samet Saraç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Bolkan  ise düzenlenen Arıcılık kursunun önemine değindi. Hüseyin Bolkan, “ Kursiyerlerimize arıcılık mesleğini öğreterek daha bilinçli ve eğitimli şekilde yapabilmelerini sağlama gayretindeyiz. Şahsım ve ekibim adına kursiyer öğretmenimiz Sadık Barışık’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha verimli ve bilinçli şekilde daha çok arıcılık yapan vatandaşlarımıza  daha iyi şartlarda eğitim çalışmalarını gerçekleştireceğine ve hizmet vereceğine  inancımız tamdır.”   diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.