TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaarslan vekil adayı

Haziran 2015’de yapılacak olan genel seçimler öncesi partilerde aday adayları da ön plana çıkmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karaarslan vekil adayı

Karaarslan vekil adayı

 

 

ADANA(İLKHABER) - Haziran 2015’de yapılacak olan genel seçimler öncesi partilerde aday adayları da ön plana çıkmaya başladı. Geçtiğimiz dönem AK Parti’den Çukurova Belediye Başkanlığına aday olan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Karaarslan, şimdi de aynı partiden Adana milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 Göz sağlığı denince akla gelen isim

Adana’da göz sağlığı denince ilk akla gelen uzman hekimlerden birisi olan Op. Dr. Cüneyt Karaarslan, tıbbi girişimcilik alanındaki çalışmalarından da söz etti. Karaarslan, “Öncelikle bir göz hekimi olarak ciddi bir marka olan Dünya Göz’ü  beş sene önce Adana’ya kazandırdım. Kendime ait bir göz merkezini Dünya Göz ile birleştirdim. Adana marka bir kent ve uluslar arası markaları da çekecek cazibe merkezi olması gerekiyor. Ben kendi adıma, kendi meslek saham içerisinde bunu başardığıma inanıyorum. Bir marka hekim olarak hem de bir markayla anlaşarak Adana’da göz hastalıkları alanında hizmetimize devam ediyoruz.” dedi.

Çukurova'da başarılı olduk

Op. Dr. Cüneyt Karaarslan  açıklamasında, “Siyaset anlamında bakacak olursak bunun için özellikle önümüzdeki dönemlerde partimizin son derece başarılı isimlerle sahaya tekrar çıkacağını düşünüyorum. Bu vesile ile bende özellikle genel merkezimizin, gururumuz olan bakanımızın  ve şu andaki il ve ilçe başkanlarımıza teker teker  teşekkür ediyorum. Çukurova Bölgesi’nde çok ciddi bir çalışma yaptık ve sayın Bakanımız Ömer Çelik’in de ifade ettiği gibi başarılı sonuçlar aldık. Sayın İl Başkanımız da bunu çeşitli defalar belirtmiştir. Kısa sürede çok güzel bir çalışma yaptığımızı siyasi büyüklerimiz her fırsatta dile getirdi. Şimdi ise geçmişte başarılı bulunan bu çalışmalarımı kaldığım yerden daha da tırmandıracak biçimde devam ettirmek için yine sahaya çıkıyorum.” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.