TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSM Fırebrand mangal kömürünü dünya tanıyor

Kaliteli mangal kömürü üretim ve dağıtımı alanında günden güne büyüyen “TSM FIREBRAND” sanai ve ticaret Limited şirketi, madencilik sektörünün parlayan yeni yıldızı olarak gösteriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TSM Fırebrand mangal  kömürünü dünya tanıyor

TSM Fırebrand mangal

kömürünü dünya tanıyor

 

ADANA(İLKHABER) - Kaliteli mangal kömürü üretim ve dağıtımı alanında günden güne büyüyen “TSM FIREBRAND”  sanai ve ticaret Limited şirketi, madencilik sektörünün parlayan yeni yıldızı olarak gösteriliyor.

    Tuncay  Sevdimbaş’ın  Avustralya’nın Sidney metropolünde kurduğu TSM FIREBRAND  ( Tuncay Sevdimbaş Madencilik Yanıcı Madde Mamülleri, dürüst ve bilinçli çalışmaları sonucu, uluslar arası bir marka haline gelmeyi başardı.

    Kardeşleri, İsa, Serdar ve oğlu Tolga ile çalışan genç iş adamı Sevdimbaş “ TSM FIREBRAND” ın başarısını, profesyonelce oluşturdukları kadroların yanı sıra, bu sektörde ilklerden birisi olmalarına bağlıyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK DEPOSU

ABD, İngiltere, Dubai, Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Umman, Yunanistan, KKTC  başta olmak üzere,  dünyanın bir çok ülkesine mangal kömürü ihraç eden şirket, 30 bin metrekarelik depoları ile de bu sektördeki en büyük alana sahip olmanın avantajına sahip.

     “TSM FIREBRAND”ı Avustralya, Endonezya ve Malezya’ da ürettiklerini söyleyen dev şirketin CEO’su ve yönetim kurulu başkanı, Tuncay Sevdimbaş , genel merkezlerinin Avustralya’ da olmasının yanı sıra doğup büyüdüğü Adana’ ya da büyük önem verdiklerini belirtti. Bu nedenle Türkiye’ deki idare binalarını bu nedenle Adana’ da açan” TSM FIREBRAND” yetkilileri Yenice’ deki kömür işleme ve tevziat depolarını Mersin Limanına yakınlığı dolayısıyla Çukurova bölgesinde hayata geçirdiklerini bu proje nedeniyle de  başarılı olduklarını söyledi.

TEMİZ BİR DÜNYA KOLAY BİR YAŞAM

Tamamen doğal orman ürünlerinden oluşan “TSM FIREBRAND” ürününü pres gücüyle ürettiklerini belirten Sevdimbaş, “Son yıllarda Adana bölgemiz dahil olmak üzere  800 den fazla otel, lokanta ve sanayi kuruluşunun yemekhane ve gerekli birimlerine  pazarlanan, yüksek ısıyı muhafaza eden talaş kömürü 6-8 saat yanık kalabiliyor. Kül miktarı düşük olan,  doğal olması nedeniyle de  asrın buluşlarından birisi olarak nitelendirilen “FIREBRAND” çeşitli amaçlarda kullanılıyor.”dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.