TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sofralarımız gibi, sevinç ve hüzünlerimizi de paylaşmalıyız”

Halkın içinde olmaya büyük özen gösteren Vali Mustafa Büyük, Ceyhan’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Sofralarımız gibi, sevinç ve hüzünlerimizi de paylaşmalıyız”

“Sofralarımız gibi, sevinç ve hüzünlerimizi de paylaşmalıyız”

ADANA (İLKHABER) Vali Mustafa Büyük, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de katımıyla önceki gün gerçekleştirilen Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nin açılış törenine katılmasının ve Kültür ve Turizm Bakanı Çelik’in Ceyhan’dan ayrılmasının ardından, ilçede çeşitli gezi, temas ve incelemelerde bulundu.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kamu kurum ve kuruşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin gezilerinde eşlik ettiği Vali Mustafa Büyük, ilçe merkezindeki esnafı tek tek ziyaret ederek, sohbet etti ve taleplerini dinledi. Göreve başladığı ilk günlerden itibaren, Adana’nın tüm ilçeleriyle birlikte kalkınması konusuna verdiği önemi vurgulayan ve bu yöndeki hassasiyetini,  sürekli olarak gerçekleştirdiği ilçe gezileriyle gözler önüne seren Vali Büyük’e Ceyhan esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlarımızla Gönül Birlikteliği İçinde Olacağız

Esnaf ziyaretleri sırasında öğle yemeği yiyen bir işyeri sahibinin ikramını geri çevirmeyen Vali Büyük, esnafla aynı sofrayı paylaştı. Vali Büyük, sofrasını paylaştığı esnaf aracılığıyla “Soframızı da yemeğimizi de üzüntülerimizi de sevinçlerimizi de daima paylaşacağız. Daha mutlu ve daha huzurlu bir yaşam için, vatandaşlarımızla daima iç içe daima gönül birlikteliği içinde olacağız” mesajı verdi.

Sürekli halkın içinde ve halkla birlikte olmaya gösterdiği özen ile tanınan ve ilçe esnafının da bu yaklaşımından dolayı teşekkür ettikleri Vali Mustafa Büyük, esnaf ziyaretleri boyunca kendisine iletilen talep ve beklentilerin takipçisi olacağını belirtmesinin ardından, sevgi gösterileri arasında Ceyhan’dan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.