TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin Valisi Taşkesen dergi tanıtımı yaptı

Mardin Valiliği tarafından hazırlana ve ilk sayısı çıkan “Mardin Kültür Sanat Turizm Dergisi” Valilik makamında Vali Mustafa Taşkesen tarafından basın mensuplarına tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin Valisi Taşkesen dergi tanıtımı yaptı

Mardin Valisi Taşkesen dergi tanıtımı yaptı

 

 

 ADNAN AVUKA

MARDİN (İLKHABER) Mardin Valiliği tarafından hazırlana ve ilk sayısı çıkan “Mardin Kültür Sanat Turizm Dergisi” Valilik makamında Vali Mustafa Taşkesen  tarafından basın mensuplarına tanıtıldı.

             

                Mardin‘in kültürü, turizmi, Tarihi, doğal güzellikleri, yaşam, sanayi, ticaret ve endüstri gibi birçok konudaki zenginliklerinin yer aldığı ve 3 ayda bir yayınlanacak olan Mardin Kültür ve Turizm Dergisinin ilk sayısı çıktı. Kentin tarihi ve kültürel mirası, sosyo-ekonomik durumu, tarihçesi, sosyo-kültürel yapısı ve tüm değerlerinin, geçmişinin yansıtıldığı bu sayı şehri keşfetmek isteyenlere adeta bir davetiye havasında hazırlandı.

                Kendine has tarihi, turizmi, yemek kültürü ve daha nice güzellikleriyle binlerce yıllık geçmişinde birçok medeniyete beşiklik eden Mardin’in tüm değerlerini ulusal ve uluslar arası alanda tanıtıp, turizm hizmetine sunmak amacıyla hazırlanan, Mardin’in ayrıntılı olarak vurgulandığı dergide keşfedilmemiş yönleri tüm detaylarıyla anlatıldı.

               Vali Mustafa Taşkesen, derginin Mardin’in zengin içeriğiyle tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek bu ve buna benzer çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Derginin tanıtımında emeği geçen herkese teşekkür etti.  Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin EMİT fuarında en iyi şekilde tanıtıldığını, fuar sonunda verilen 3 ödülden biri olan “Dostluk Ödülü’nün Mardin’e verildiğini söyledi. Mardin’deki olumsuz düşünceleri dağıtmak ve Mardin’in gerçek yüzünü ortaya koymak adına EMİT Fuarı’nda herkesin gayret gösterdiğini ifade eden Vali Mustafa Taşkesen “ EMİT Fuarında Mardin’i en güzel şekilde temsil ettik. Emeği geçen kurum ve kişilere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde Feshane’de Mardin Tanıtım Günleri olacak. Amacımız Mardin üzerindeki karabulutları dağıtmak ve Mardin’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaktır.” dedi.

Kamuoyuna tanıtımını gerçekleştirmek için yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ali Güldoğan da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.