TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ev hanımları kursları tercih ediyor

Kozan Belediyesi ile Kozan Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde faaliyet gösteren Kozan Meslek Edindirme Kursu (KOZMEK) ev hanımlarından büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ev hanımları kursları tercih ediyor

Ev hanımları kursları tercih ediyor

 

ADANA (İLKHABER) Kozan Belediyesi ile Kozan Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde faaliyet gösteren Kozan Meslek Edindirme Kursu (KOZMEK) ev hanımlarından büyük ilgi görüyor.

 

Aslanpaşa Mahallesi Mustafa Kemal Sokaktaki tarihi konakta haftanın beş günü eğitim verilen KOZMEK’te kuaförlük, el sanatları ve dikiş-nakış olmak üzere 3 ayrı kursun bulunduğu bildirildi. Kayıtlı 36 kursiyerin meslek öğrendiği kurslara, vatandaşların da ilgi gösterdiği bildirildi. Özellikle ev hanımlarının kurslara yoğun ilgi gösterdiğini ve yeni kurs taleplerinde bulunduklarını belirten KOZMEK sorumlusu Fatma Avşar, “Her yaş grubunun katıldığı meslek edindirme kurslarımıza büyük talep oluyor. Kursiyerlerimiz kurslarda hem stres atıyorlar hem de meslek sahibi oluyorlar. Kursumuza her zaman destek veren Kozan Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi. Meslek kurslarına katılan bayanlar, “Bizlere bu imkanı sağlayan Kozan Belediyesi`ne teşekkür ediyoruz. Burada hem meslek öğreniyoruz hem de bilgi alışverişinde bulunuyoruz.” diye konuştular.

 

Yaz mevsiminde de kurs açmayı planladıklarını ifade eden yetkililer, daha fazla ev hanımına meslek öğretmeyi hedeflediklerini bildirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.