TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar: Sorunları çözmeye geldik

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kurmayları ile birlikte, Fevzipaşa Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar: Sorunları çözmeye geldik

Karalar: Sorunları çözmeye geldik

 

ADANA(İLKHABER) - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kurmayları ile birlikte, Fevzipaşa Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak mahallenin sorunları ile ilgili bilgi veren Muhtar Adnan Küçük,Mahallelerinin en büyük sorunun semt pazarı sorunu olduğunu söyledi. Daha sonra söz alan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, sorunların çok olduğu bir ilçe olduklarını ama kendisinin sorunları çözmek için seçildiğini söyledi. Başkan Karalar, "Seyhan ilçemiz gerçekten çok sorunlu bir ilçe. Yalnız biz şikayet etmeye değil, sorunları çözmeye geldik. Mahallenizin tüm sorunları çözülecek. Kapalı semt pazarı, park ve dinleneme alanları. Bizler Birim müdürlerimizle birlikte sorunlarınızı dinlemeye ve bizzat çözmek için ayağınıza kadar geldik"ifadelerini kullandı.

 

"VATANDAŞ BİZE DEĞİL, BİZ VATANDAŞA GİDECEĞİZ"

Mahalle gezisine başkan yardımcıları ve birim müdürlerini de getirdiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sorunlara yerinde çözüm bulacaklarını söyledi. Başkan Karalar, "Bizim işimiz size hizmet etmek vatandaşın parasını vatandaşa harcamak... Seçim döneminde söz vermiştik 'Halkın Belediyesini Kuracağız' demiştik. Şimdi seçildik ve halka hizmet için varız. Bugün buraya başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile gelerek sizlerin sorunlarını dinleyeceğiz. Sorunlarınıza belediyeden değil sorunun yaşandığı mahallenizden çözüm bulacağız." şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.