TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OPTİMUM'UN SPONSOR OLDUĞU BAROPRESS’İN GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA

Adana Barosu’nca bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Avukat Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası’nda heyecan sürerken, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin sponsor olduğu BaroPress takımı iki maçını da kazanıp rakiplerine gözdağı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2015 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2015 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
OPTİMUM'UN SPONSOR OLDUĞU BAROPRESS’İN GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA

ADANA (İLKHABER) - Adana’daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerle Adana Barosu Basın Bürosu çalışanlarından oluşan ve ‘BaroPress’ adı verilen takım, kazandığı iki maç sonunda şampiyonluğun en ciddi adayları arasına girdi.
A Grubu’nda yer alan ve maçlara Optimum Outlet logolu formalarla çıkan BaroPress, ilk maçında Çocuk Şube’yi 7-5’lik skorla geçerken, bir sonraki hafta ise Zevkine İdmanyurdu’nu da 3-0’lık skorla geride bırakıp zirve yarışındaki iddiasını ortaya koydu.
Adana Barosu’na kayıtlı avukat, stajyer avukat, avukat katipleri, adliye çalışanları, polis memurları ile adliye muhabirlerinin de katıldığı turnuva, 6’şar takımlı 4 grupta oynanıyor. İlk 2 haftası geride kalan, 24 takımlı organizasyonda büyük çekişme yaşanıyor.
“Zevkine İdmanyurdu”, “Adana Kebapgücü”, “Sağlık Olsun” ve “Crazy İnfaz” gibi birbirinden ilginç isimleri bulunan takımların yer aldığı turnuvanın, yaklaşık 2,5 ay sürmesi bekleniyor. Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin sponsorluğunda turnuvaya katılan adliye muhabirleri ise yaptıkları haberler kadar oynadıkları futbolla da öne çıkıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.