TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADANA EMNİYETİ "K.O.Z"A AKIN ETTİ

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve eşleri "Kod Adı: K.O.Z" isimli sinema filminde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2015 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2015 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ADANA EMNİYETİ "K.O.Z"A AKIN ETTİ

 ADANA (İHA) - Yönetmenliğini Celal Çimen'in yaptığı, başrollerini Turgay Tanülkü, Tolga Karel, Orhan Kılıç, Hakan Ural ve Yılmaz Gruda'nın paylaştığı casusluk, gizem, polisiye, suç ve politik içerikli "Kod Adı: K.O.Z" isimli film büyük beğeni topladı. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan filmde yargı ve polis teşkilatındaki paralel yapılanma, MİT Müsteşarının ifadeye çağrıldığı gece, Gezi olayları, 17 Aralık döneminde MİT tırlarına yapılan operasyonlar, 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla birlikte neyin hedeflendiği, savcı ve hakimlerin imza attığı hukuk cinayetleri başta olmak üzere pek çok konu başlığı yer alıyor.
Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zebyek, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri de eşleriyle birlikte Optimum Avşar Sinemaları'nda filmi izlemeye gelenler arasındaydı. Yaklaşık 2 saat süren ve aksiyon sahnelerinin çok olduğu filmi emniyet mensupları hiç sıkılmadan izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.