TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARATAŞ BALIK PASAJI YENİLENDİ

Adana’nın Karataş ilçesinde, yaklaşık 50 yıldır yenilenmeyen Belediye Belediye Balık Pasajı’nın altyapı ve ışıklandırma düzenlemeleri yapılarak zemin değişimi çalışmaları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2015 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2015 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KARATAŞ BALIK PASAJI YENİLENDİ

ADANA (İHA) - Kurulduğu 1967 yılından bu yana ilk defa Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal’ın talimatıyla yenilenen Balık Pasajı’nın alt yapısı, ışıklandırma ve zemin değişimi çalışmaları tamamlandı. Pasajda bulunan esnaf ile vatandaşların daha temiz bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için pasaja daha güzel bir görünüm kazandırdıklarını belirten Ünal, “Yıpranmış ve bakımsız görünümü pasaj esnafı kadar alışveriş yapan vatandaşlarımızı da rahatsız ediyordu. Yeni çalışmayla pasajın alt yapısını düzenleyerek haşerelerden ve kötü kokudan arındırılması ve tertemiz bir ortamda esnafımızın hizmet sunmasını sağladık” dedi.
Balıkçı bir ailenin çocuğu olduğunu ifade eden Yusuf Akol adlı vatandaş ise yıllardır Balık Pasajı’nda balıkhane işlettiğini ve bugüne kadar bir çok sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. 20 gün öncesine kadar pasajda farelerin gezindiğini vurgulayan Akol, “Esnaflar arasında para toplayarak bakım yaptıracaktık. Başkan Ünal pasaj ziyaretinde pasajın alt yapı kanalizasyon şebekesi, zemin döşemesi, aydınlatma sistemlerini ve tuvaletlerini yenileme sözünü vermişti. İş yerlerimiz Görüldüğü gibi modern ve tertemiz bir görünüm kazandı” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.