TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI

Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Avukat Veysel Tuncil, 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kadın satranç sporcularının başvurularının kabul edileceği “Dünya Kadınlar Günü Satranç Turnuvası”nın hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2015 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI

ADANA (İLKHABER) - Tuncil, Adana Satranç İl Düzenleme Kurulu, İl Hakem Kurulu üyeleri ve kulüp temsilcileriyle Çukurova Kahraman Olgaç Satranç Merkezi'nde bir araya gelerek, yeni turnuvalar ve projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu ifade etti.
Sporcu sayısında büyük bir artış olduğunu belirten Tuncil, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Antrenör ve hakem ihtiyacının karşılanmasına yönelik eğitim kursları ve seminerleri açmayı planlıyoruz. Kentimize büyük organizasyonlar almayı hedefliyoruz. Adana’da satranç anlamında güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Yapılacak olan Dünya Kadınlar Günü Satranç Turnuvası'nın hazırlıklarını tamamladık. Bu turnuvanın geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Özgecan Aslan ve diğer kadın cinayetlerinin artık son bulmasını ümit ederek bu turnuvayı düzenleyeceğiz.”
Tuncil, kendilerine her konuda desteklerini esirgemeyen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Satranç Federasyon Başkanı Gülkız Tulay’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.