TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN’DAN ADANA DEMİRSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aydoğdu, Özgecan Aslan cinayetine kayıtsız kalmayıp tribünlere siyah kıyafetleriyle gelip şiddet karşıtı pankart açan Adana Demirspor taraftarına teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2015 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2015 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BAŞKAN’DAN ADANA DEMİRSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR

ADANA (İLKHABER) - Mersin’in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği minibüsün şoförü tarafından işkence edilerek öldüren Özgecan Aslan için kentte neredeyse her gün protesto gösterileri düzenlendi. Selahattin Aydoğdu, Adana Demirspor taraftarına seslenerek Boluspor müsabakasında siyah giyinmelerini istedi. Başkan’ın isteğini kırmayan taraftarlar, siyah kıyafetleriyle tribünlerde yer alırken üzerinde Aslan’ın fotoğraflarının yer aldığı pankartlar açtı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Selahattin Aydoğdu, 1-0 biten Boluspor galibiyetinden elde ettikleri 3 puanı Özgecan Aslan’a hediye ettiklerini belirterek şunları söyledi:
'Böylesine acı duyduğumuz, üzüntü duyduğumuz ve kenetlenmemiz gereken bir günde 'Özgecan' kardeşimiz için yaptığımız çağrıya kulak verip Boluspor maçına siyah giyinerek tribünlere gelen büyük Adana Demirspor taraftarına göstermiş oldukları bu hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, Aslan’ın kederli ailesine bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.