TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

92 YAŞINDA BY-PASS AMELİYATIYLA HAYATA TUTUNDU

Adana'da 92 yaşındaki Mehmet Yalçın, By-Pass ameliyatıyla hayata tutundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2015 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2015 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
92 YAŞINDA BY-PASS AMELİYATIYLA HAYATA TUTUNDU

ADANA (İHA) - Göğsündeki şiddetli ağrılar nedeni ile Acıbadem Adana Hastanesi’ne başvuran devlet memuru emeklisi 92 yaşındaki Mahmut Yalçın’ı muayene eden Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Alpay Turan Sezgin yaptığı tetkikler sonrasında acil ameliyat olması yönünde görüş bildirerek hastasını kalp-damar cerrahisi servisine yönlendirdi.
Prof. Sezgin ile durum değerlendirmesi yapan Adana Acıbadem Hastanesi kalp-damar cerrahisi ekibi Prof. Dr. Bülent Kısacıkoğlu ve uzman doktorlar Bülent Bolat ile Ömer Ulular hastayla konuşarak durumu anlattılar. Doktorlarının ameliyat önerisine ailesinin de görüşünü alarak onay veren Mahmut Yalçın tam 92 yaşında kalp ameliyatı olmak için masaya yattı.
Yalçın’ın operasyonunu gerçekleştiren kalp-damar cerrahisi ekibi hastanın sorunlu 3 damarına müdahale ederek “Üçlü By-Pass” ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyatın ardından herhangi bir sorun yaşamayan Mahmut Yalçın kısa süre sonra hastaneden taburcu oldu.
Ameliyattan yaklaşık bir ay sonra kontroller için tekrar hastaneye gelen ve tüm tetkikleri olumlu çıkan Yalçın, ameliyatını başarı ile gerçekleştiren doktorları ile muayene odasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.