TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATF üniversitelere danışacak

Kurulduğu günden bu yana Adana için yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Adana Toros Dernekleri Federasyonu; Çukurova Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nden sonra Adana’nın 3. üniversitesi olan Kanuni Üniversitesi’ni de danışma kuruluna kattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ATF üniversitelere danışacak

ATF üniversitelere danışacak

 

 

ADANA(İLKHABER) - Kurulduğu günden bu yana Adana için yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Adana Toros Dernekleri Federasyonu; Çukurova Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nden sonra Adana’nın 3. üniversitesi olan Kanuni Üniversitesi’ni de danışma kuruluna kattı.

Rektör Serindağ’a teklifte bulundular

Adana Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol ile Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nimet Dalkır, Adana Kanuni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Serindağ’ı makamında ziyaret ederek federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erol ve Dalkır, Serindağ’a federasyon olarak Kanuni Üniversitesi ile Adana için birlikte çalışma arzusunda olduklarını, bu arzularının gerçekleşmesinden onur duyacaklarını bildirdi.  Cenap Erol ve Mahmut Nimet Dalkır,  daha sonra Kanuni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Serindağ’a“ Adana Toros Federasyonu’nun Danışma Kurulu’nda yer alması” teklifinde bulundu.

 Kanuni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Serindağ da, bu daveti kabul ederek, “Adana Toros Federasyonu olarak, Adana’mız için güzel faaliyetlerde bulunuyorsunuz. Biz de üniversite olarak, Adana için yapılacak her türlü çalışmada elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi.   

3 üniversitede danışma kurulunda

ATF Başkanı Cenap Erol, Kanuni Üniversitesi’nin de, federasyonun danışma kurulunda yer almayı kabul etmesi üzerine “Böylece Adana’da faaliyet gösteren 3 üniversiteyi, Çukurova Üniversitesi,  Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Kanuni Üniversitesi’ni çatımız altında topladık. Çalışmalarımızda üniversitelerimizin çok değerli katkıları olacağına inanıyoruz. Rehberlikleri yolumuzu aydınlatacaktır. Üniversitelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde artık Adana’mıza ne gibi katkılarda bulunabileceğimizi araştıracağız.” dedi.

 Ziyaret sırasında ATF Başkanı Cenap Erol tarafından Prof. Dr. Serindağ’a plaket takdim edildi ve ATF rozeti takıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.