TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuhuşa “Zeybek” darbesi

Kars Emniyet Müdürü olduğu sırada fuhuşa savaş açan Adana Emniyet Müdürü aynı çizgide yol alıyor

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fuhuşa “Zeybek” darbesi

Fuhuşa “Zeybek” darbesi

 
ADANA (İHA) - Kars Emniyet Müdürü olduğu sırada fuhşa savaş açan Cengiz Zeybek, Adana'da da bu mücadeleyi sürdürüyor. Fuhuş yapıldığı belirlenen 103 ev, 16 otel kapatılırken, 16 masaj salonu için ise kapatma kararı alındı.
Adana Emniyet Müdürü olmasının üzerinden hemen hemen 1 yıl geçen Cengiz Zeybek'in suçlarla ve suçlularla mücadelesi herkes tarafından takdir görüyor. Zeybek, göreve başladıktan sonra Adana'da sokaklara hakim olan "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarını yok etti. Zeybek, daha sonra fuhşun üzerine de kararlılıkla gitti. Kars Emniyet Müdürü olduğu dönemde fuhuş ile mücadelesiyle gündeme gelen Zeybek, aynı yöntemi Adana'da da uygulayarak kısa sürede netice almaya başladı. Zeybek, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Levent Birsel ve Ahlak Büro Amiri Can Turan'a Adana'da fuhşu bitirmek için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Bunun üzerine Ahlak Büro Amiri Can Turan, ahlak polisleriyle bir araya gelerek fuhuş yapılan mekanlara art arda baskınlar yapmaya başladı. Yapılan bu çalışmalar sonucunda fuhuş yapıldığı belirlenen 16 otel ve 103 ev kapatıldı. Fuhuş yapıldığı belirlenen 16 masaj salonu için de kapatma kararı alındı.
Bu operasyonlarda ise 250 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 45 kişi tutuklandı. Yüzlerce yabancı uyruklu kadın fuhuş yaparken yakalanarak sınır dışı edildi. Polis, ilde fuhşun tamamen bitirilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.