TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Adana’ya 10 yılda hizmet yapılmadı” eleştirilerine Yeni’den sert yanıt

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, CHP’nin genelde olduğu gibi yerelde de sadece hükümeti eleştirmeyi kendisine şiar edindiğini söyleyerek “Halktan habersiz ‘halk partisi’ olmasına alıştığımız CHP’nin hizmetlerden de habersizliğine sanırım alışmak zorundayız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2015 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2015 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Adana’ya 10 yılda hizmet yapılmadı”  eleştirilerine Yeni’den sert yanıt

“Adana’ya 10 yılda hizmet yapılmadı”

eleştirilerine Yeni’den sert yanıt

 



ADANA (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, CHP’nin genelde olduğu gibi yerelde de sadece hükümeti eleştirmeyi kendisine şiar edindiğini söyleyerek “Halktan habersiz ‘halk partisi’ olmasına alıştığımız CHP’nin hizmetlerden de habersizliğine sanırım alışmak zorundayız” dedi.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut’un ‘Adana’ya hizmet yapılmıyor’ şeklindeki iddialarına cevap verdi. CHP’li Bulut’un “Adana’ya son 10 yılda çok kötülükler yapıldı. Firmalar Adana’dan kaçtı. Bu Adana’nın kötü yönetildiğini gösterir” şeklindeki iddialarının gerçekten çok uzak olduğunu söyleyen Başkan Fikret Yeni, “CHP’nin Adana il başkanı her fırsatta hükümetimizi eleştirmeyi kendine şiar edinmiş. Yani CHP’nin genel versiyonu yerel siyasete sirayet etmiş durumda. Halk’tan habersiz ‘halk partisi’ olmasına alıştığımız CHP’nin hizmetlerden de habersizliğine sanırım alışmak zorundayız” şeklinde konuştu.

‘AK BELEDİYECİLİK EKSİK’
Adana’nın sadece ‘AK Belediyecilik’ten yoksun olduğunu kaydeden Başkan Fikret Yeni, “Son 10 yıldır yerelde Adana’yı ‘AK Belediyecilik’ yönetmiyor. Adana’ya bir çivi dahi çakmayan büyükşehir belediyesinin maharetsizliğini görmezden gelip, bunu hükümete yüklemek mantığın dışında gelişen bir durum olsa gerek. Ben CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut’a Adana’yı çıkıp gezmesini, şantiye alanlarını dolaşmasını ve yetkililerden bilgi almasını öneririm. Bu sayede kendisinin bile şaşıracağı bir durumun ortaya çıkacağına garanti veririm. Ezbere konuşmak bulut üzerine yazı yazmaya benziyor. Şayet ‘Ben kendimi yoramam’ derse ben yatırımlarımızın dosyasını kendilerine ulaştırırım” dedi.
Hükümetin Adana’ya son 10 yılda ciddi yatırımlar yaptığını belirten Başkan Fikret Yeni, “Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Adana’da hizmetlerden ve yatırımlardan nasibini almaktadır. Halkımız bunu görüyor. Allah’ın izniyle bu hizmetler devam edecek. Bu kente bir çivi çakanı alkışlarız. Ama alkışlanacak bir şey varsa o da sadece hükümetimizin yatırımlarıdır.
Bu kentte bir şeyler kötü gidiyorsa onun sorumluları eleştirilir. Ama eleştirmeyi kendine bir görev olarak CHP işin sorumlularını, yani yerel yönetimleri eleştirmek dururken hükümeti eleştirmeyi tercih ediyor” diye konuştu.

‘TÜRKİYE AYAĞA KALKTI’
Açıklamasını sosyal medyadaki hesabından da açıklayan Başkan Fikret Yeni, şunları söyledi:
“Kısacası Türkiye ayağa kalktı, CHP hala oturuyor. Halk var CHP yok. Halk yok CHP var. İşte CHP’nin siyaset anlayışı budur. Biz hükümet olarak AK Parti olarak her alanda Türkiye’yi geliştirmenin çabası içerisindeyiz. Ve AK Parti olarak, attığımız adımlarla, yaptığımız ataklarla, kısacası büyükşehir belediyesinin yapması gereken, ama yapmadığı belediyecilik hizmetlerini de şehre dokunarak, yatırımlar yaparak Adana’mıza hizmet getirme gayretiyle çalışıyoruz. Bir yandan geçmişin yanlışlarını düzeltmeye çalışırken, bir yandan da yeni projelerle Adana’mıza yakışır şeyler inşa etmenin çabası içerisindeyiz. Biz istiyoruz ki bu şehirlerde çocuklar, kadınlar, yaşlılar yani tüm halkımız huzur içinde yaşasın.
Biz sonuç olarak CHP’nin bu yersiz ithamlarının amacını gayet iyi biliyoruz. Bunlar tabi beyhude uğraşlar. Sabırla kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Biz inşallah milletimizin hayır duası ve desteğiyle 7 Haziran’da hedeflediğimiz milletvekili sayısına ulaşarak, hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.