TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karataş’tan Magosa’ya tren seferi

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, KKTC Ulaştırma Bakanı Hasan Tocay' ziyaret ederek, Adana'nın Karataş ilçesi ile Kuzey Kıbrıs'ın Mağusa kenti arası yapılması planlanan ve projesi oluşturulan deniz otobüs seferleri ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2015 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2015 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karataş’tan Magosa’ya tren seferi

Karataş’tan Magosa’ya tren seferi

  
ADANA (İHA) - Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, KKTC Ulaştırma Bakanı Hasan Tocay' ziyaret ederek, Adana'nın Karataş ilçesi ile Kuzey Kıbrıs'ın Mağusa kenti arası yapılması planlanan ve projesi oluşturulan deniz otobüs seferleri ile ilgili görüşmelerde bulundu.
Başkan Ünal, projenin bölge ve ülke ekonomisine olduğu kadar turizm içinde büyük bir getirisinin olacağını, ayrıca bu projenin başlaması ile sanayileşme konusunda da gelişmelerin daha da hızlanacağını aktardı. Belediye Başkanı Ünal ayrıca, söz konusu güzergahın mevcut ulaşım limanlarından daha kısa sürmesi projeyi cazip kılan başka bir nokta olduğunu vurguladı.
Projeye ılımlı yaklaşan Bakan Taçoy, gereken destek konusunda görüşmelerin yapılarak en hızlı şekilde faaliyete geçirilmesi için harekete geçeceklerini söyledi.
Karataş-Mağusa arası deniz otobüs seferleri için ayrıca Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ile de görüşerek projenin içeriğini anlatan Ünal, yakın zamanda bu proje ile bölgede ekonomik ve turistik anlamda köklü bir değişim olacağını söyledi.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.