TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öldürülen çobanın çalınan koyunları bulundu

Mersin’in Tarsus ilçesinde koyunlarını otlatırken öldürülen çobanın çalınan 37 adet küçükbaş hayvanı jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2015 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2015 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Öldürülen çobanın çalınan  koyunları bulundu

Öldürülen çobanın çalınan

koyunları bulundu

 

 MERSİN (İHA) - Mersin’in Tarsus ilçesinde koyunlarını otlatırken öldürülen çobanın çalınan 37 adet küçükbaş hayvanı jandarma ekipleri tarafından bulundu.
Yunus Emre Mahallesi ile Atalar Mahallesi arasında bulunan Karabucak ormanlarında öldürülen 12 çocuk babası İbrahim Altundağ’ın (72) otlattığı 37 adet küçükbaş hayvanın da ortadan kaybolması üzerine jandarma ekipleri cinayetin hayvan hırsızlığı amaçlı işlediği üzerinde durarak bir çalışma başlattı.
Olay yerinde çok sayıda küçükbaş hayvanın küçük bir araçla olay yerinden götürülmesinin mümkün olmayacağını düşünen ekipleri kamyon ya da kamyonet lastik izleri üzerinde çalışma yaptı. Yapılan ilk çalışmada, jandarma ekipleri olay anından ormana kaçan 6 adet küçükbaş hayvanı bularak sahiplerine teslim ederken, çalınan 37adet küçükbaş hayvanın ise Tarsus 82 evler hayvan pazarında satışının gerçekleştiği bilgisine alan ekipler, bir tüccar tarafından satın alınan 37 adet küçükbaş hayvanı öldürülen İbrahim Altundağ’ın ailesine teslim etti.
Hayvanları teslim alan aile üyeleri gözyaşı dökerek, “Keşke hayvanları çalsaydınız da öldürmeseydiniz. Bu kadar canilik olur mu, inşallah katillerde bulunur. Paramparça etmişler onu, ne istemişler birkaç hayvan için. Allah onların canını da yaksın. Bizim canımızın yandığı gibi. Evimizden barkımızdan ettiler bizi katillerin bulunmasını istiyoruz. Askerlerimizin de Allah emeklerini boşa çıkarmasın” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.