TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMPARATORA SEVGİ SELİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendi evinin verildiği kültür evinin açılışını yaptı

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İMPARATORA SEVGİ SELİ

ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Belediyesi’nin öncülüğünde uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen etkinliklere katılmak üzere memleketi Adana’ya gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim PTT Evleri Mahallesi’nde adının verildiği Kültür Evi’nin açılışını yaptı. Terim, sevgi seli ile karşılandı.

 

İMPARATORA YÜREĞİR’DE SEVGİ SELİ…

Adana, geçtiğimiz Cuma günü Yüreğir Belediyesi öncülüğünde uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinliklere birçok ünlü ismin yanında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’de katıldı. Terim, ‘Sessiz Yürüyüş ve Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı’nın ardından Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın Yüreğir’e kazandırdığı 11 Kültür Evi’nden biri olan ‘Fatih Terim Kültür Evi’nin açılışını yaptı. Terim, adının verildiği kültür evinin açılış kurdelesini Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Başkan Çelikcan ve diğer protokol üyeleri ile birlikte kesti. Törene büyük ilgi gösteren Yüreğirli coşkuyla Terim lehinde “imparator” şeklinde tezahüratlarda bulundu. Terim ve protokol üyeleri açılışın ardından Kültür Evi’ni gezdi.

 

 BAŞKAN ÇELİKCAN: ‘HİZMET BİZİM İÇİN ONURDUR!’

Törenin açılış konuşmasını yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelilkcan,“Hizmete geldiğimiz günden beri vatandaşımıza söz verdiğimiz Kültür Evleri’nden 11.sini inşallah birazdan açacağız. Bu kültür evlerimizde çocuklarımız, gençlerimiz özelliklede hedef kitlemiz kadınlarımız çok kapsamlı hizmetler alacaklar. Burada Milli Eğitim Bakanlığımız, Halk Evlerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birçok projeyi gerçekleştiriyoruz. Geleceğimize yön verecek çocuklarımızı, gençlerimizi burada okul dışında da bir takım sosyal faaliyetin içinde bulundurarak hizmet etmek bizim için onur vericidir." şeklinde konuştu.

YILMAZ: “BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM!”

Törende yaptığı konuşmada Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a Yüreğir’e kazandırdığı bu hizmetten dolayı teşekkür eden Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Metin Yılmaz, “Sayın Terim ile beraber böyle bir hizmetin açılışında olmaktan onur, şeref ve memnuniyet duydum. İnşallah bu tesis çok güzel çalışmalara, kurslara, eğitimlere vesile olur. Başkanımızı tebrik ediyorum.”dedi. 

TERİM: “ADANALI OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR”

Konuşmasına “Adanalı olmak beni her zaman mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. Bugünde öyleyim!” cümleleri ile başlayan Terim, “Böyle güzel bir binaya ismimi verdiği için Sayın Başkan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.  Terim, “Buradan ümit ediyorum ki Adana’ya çok faydalı işler çıkacaktır. Bana gösterilen bu ilgiye, bu teveccühe duygulanarak teşekkür ediyorum. Bugün çok önemli bir yerden geldik. Gençlerin uyuşturucu ile mücadelesinde onlara yardım etmek en büyük görevimiz. Kendi şehrimde, ana ocağımda, baba ocağımda olmaktan duyguluyum. Bana gösterdiğiniz ilgiye sonsuz teşekkür ediyorum. Bu binanın size hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.