TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BELUK’TAN HEMŞEHRİYE VEFA

Kayserili olan Mustafa Elitaş’ı karşılamak üzere Kayseri Anadolu Erciyes Derneği Başkanı Ahmet Şahin, başkan yardımcıları Muammer Beluk ve Osman Çevik, Adana Havalimanında Mustafa Elitaş’a uçaktan indikten sonra hoş geldin çiçeği verildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BELUK’TAN HEMŞEHRİYE VEFA

ADANA (İLKHABER) - 7 Haziran’da yapılacak 25’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi, teşkilat içi temayül yoklamasına katılmak üzere Adana’ya gelen AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Başbakan Başdanışmanı ve Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kayseri Anadolu Erciyes Derneği yöneticeri  tarafından karşılandı.

Türkiye’ye örnek siyasetçi
Kayserili olan Mustafa Elitaş’ı karşılamak üzere Kayseri Anadolu Erciyes Derneği Başkanı Ahmet Şahin, başkan yardımcıları Muammer Beluk ve Osman Çevik, Adana Havalimanında Mustafa Elitaş’a uçaktan indikten sonra hoş geldin çiçeği verildi. Mustafa Elitaş’ı Adana da görmekten memnun olduğunu dile getiren Kayseri Anadolu Erciyes Derneği  Başkan Yardımcısı Muammer Beluk, “Siz Kayseri’de doğup Türkiye’ye örnek olan bir siyasetçimizsiniz. Sizleri Adana da görmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.