TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görüntü Adana’nın ayıbı

Balıkçı esnafını kabul eden Seyhan Belediye Başkanı Karalar, Kasaplar Çarşısı ile Balıkçılar Pazarı’nın yeni yerlerine taşınacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Görüntü Adana’nın ayıbı

  Görüntü Adana’nın ayıbı

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Gerek Kasaplar Çarşısı'nın gerekse Balıkçılar Pazarı'nın şu anki halinin kötü görüntüsü ile Adana'nın ayıbı olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, her iki bölgenin de kendi belediye başkanlığı olan bu dönem içerisinde yapılacağını ve yeni yerlerine taşınacağını söyledi.

 

BALIKÇILARA ALTERNATİFLİ ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Adana Perakendeci Kasaplar Tavuk Balık Eti Satıcıları Odası Başkanı Saruhan Yağmur ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile odaya kayıtlı esnaf Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek yeni yapılacak olan Balık pazarı ve kasaplar çarşısı ile ilgili olarak bilgi alıp görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerinin amacının yeni yapılacak olan Balıkçılar Pazarı ile ilgili bilgi almak olduğunu belirten Oda Başkanı Saruhan Yağmur,  sorunları ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti. Yağmur,"Başkanımız balıkçı esnafı ile ilgili 2 seçenek önerdi. 'Su kenarımı olsun, yoksa eski yer mi olsun' dedi? 15 yıldır bizlere söz veriliyor sağ olsun başkanımızda meclisten geçirdi. Biz istiyoruz ki yeni, modern yerlerimize biran önce geçelim. Kasaplar çarşısı konusunda da başkanımız son derece duyarlı davrandı. Ben başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum; dün bir bugün iki, sağ olsun hizmetlerimize koşuyor" ifadelerini yer verdi.

"BALIKÇI ESNAFININ SORUNLARI İLE İLK DEFA BAŞKAN KARALAR İLGİLENMİŞTİR"

Uzun yıllar balıkçı esnafına söz verildiğini belirten esnaf, soruna ilk kez Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın çözüm getirmek için çalıştığını söyledi.  Oda Başkanı Saruhan Yağmur'da; "15 yıldır söz veriyorlar ama seçimlerden bir ay kala geliyorlar ondan sonra ne selam nede başka bir şey... Biz bugün buraya rahatlıkla gelip gidiyoruz. Yapılacak olan projelerden memnunuz" derken balıkçı esnafı bize tek randevu veren başkan Zeydan Karalar oldu dedi.

BU DÖNEMDE BİTİRECEĞİZ

Gerek Kasaplar Çarşısı'nın gerekse Balıkçılar Pazarı'nın şu anki halinin Adana'nın ayıbı olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, her iki bölgenin de kendi belediye başkanlığı olan bu dönem içerisinde yapılacağını ve yeni yerlerine taşınacağını söyledi. Başkan Karalar,

"Biz Adana'yı bilen sorunları bilen kaos yerleri bilen biri olarak belediye başkanlığına seçildik. Bizim Adana'ya Seyhan'a borcumuzu var. Gerek Kasaplar Çarşı'sı gerekse Balıkçılar Pazarı Adana'nın ayıbı. Ne öyle bir kasaplar çarşısı olur, nede öyle bir Balıkçılar Pazarı. İki tarafı da daha hijyenik ve insanların gelebileceği hale dönüştüreceğiz" ifadelerini kullandı.

MAHALLEDE HALK GÜNÜ

Diğer başkanlardan farklı bir profil çizdiği ve halk gününü dahi mahallerde yaptığının belirtilmesi üzerine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendisinin alışılmış belediyecilik anlayışın dışında bir yönetim anlayışı izlediğini söyledi. Başkan Karalar, "Bizler diğer belediyelerden farklı bir yönetim anlayışı izliyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerini yaparken halkın her sorunu ile de ilgilenmek istiyoruz. Bu anlamada  sizinde belirttiğiniz gibi halk gününü dahi mahallere gidip oralarda yapıyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.