TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mali Müşavirler Odası’ndan Vali Büyük’e ziyaret

Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri “1 Mart Muhasebeciler Günü” dolayısıyla Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mali Müşavirler Odası’ndan  Vali Büyük’e ziyaret

Mali Müşavirler Odası’ndan

Vali Büyük’e ziyaret

 

 ADANA (İHA) - Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri “1 Mart Muhasebeciler Günü” dolayısıyla Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Adana Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Coşar, 1-7 Mart tarihlerinde ‘Muhasebeciler Günü’nü çeşitli etkinlikler ile kutladıklarını söyledi.
Oda hakkında bilgi veren Coşar, “Odamızın şuanda 2 bin 300 üyesi var. Stajyerlerimiz ile birlikte 3 bin kişiye hizmet veriyoruz. Odamızın sosyal aktiveleri içerisinde Türk sanat müziği ve halk müziği korosu var. Bu etkinliklerimiz içerisinde hayatını kaybeden meslek mensuplarımıza yönelik faaliyetler sunuyoruz. İlimizdeki kamu ve sivil toplum kuruluşları ile yakın işbirliği içerisinde olarak, çeşitli etkinliklerde bir araya geliyoruz” dedi.
Vali Mustafa Büyük ise muhasebecilerin gününü kutladığını belirterek, “Muhasebeciler ve mali müşavirler önemli bir meslek grubu olarak hizmet vermekteler. Hukuki altyapılar, meslek odalarının gelişmesi, kurumsal yapıdaki iyileşmeler odaları daha saygın bir hale getirdi. Kurumlar arasındaki mesleki dayanışmanın çok önemli katkılar sağladığına inanıyorum. Bugün vesilesiyle tüm muhasebecilere huzur içerisinde başarılı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.
Ziyaret, Coşar’ın Vali Büyük’e çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.