TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davamızda ‘ben’ yok ‘biz’ vardır

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, temayül yoklamasını değerlendirdi:

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Davamızda ‘ben’ yok ‘biz’ vardır

Davamızda ‘ben’ yok ‘biz’ vardır

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, genel seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek “7 Haziran, vesayet kalıntılarının sonu olacak” dedi.

  Merkez Yüreğir İlçesi’ndeki Serinevler Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklamasının ardından açıklama yapan Başkan Fikret Yeni, temayülde görev alan teşkilat mensupları ile AK Parti’ye teveccüh gösteren milletvekili aday adaylarına teşekkür etti.
  Milletvekili adaylarını belirleme kriterlerinden biri olan temayül yoklamasını bayram havası içerisinde gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Fikret Yeni, “7 Haziran seçimleri ülkemiz için, çocuklarımız için, hat da dünya mazlumları için bir milattır. Seçimlerde Allah’ın izniyle bizler 400 milletvekilinin altına düşmemek zorundayız. ‘Bu sevdaya gönül verdim’ diyen herkes bu bilinçtedir. Türkiye’nin kaderi, yani 2023–2071 hedeflerimizin, yeni Türkiye hedeflerimizin dönüm noktası bu seçimlerdir. İhanet çetelerinin, paralel yapılanmaların, tüm vesayet kalıntılarının sonu, bu seçimdeki başarımızla olacaktır. Eski Türkiye'ye, boynunu büken, gündemi belirlenen, özür dileyen Türkiye’ye geri dönmemek için bu seçimler son derece önemlidir” dedi.

  Başkan Fikret Yeni, “Bizim davamızda 'ben' yok 'biz' vardır. Biz, millete hizmetkarlık için yola çıkmış dava arkadaşlarıyız. Bu yüzden isimler fanidir. Ama davamız bakidir. Allah'ın izniyle bu millet, bu teşkilat, bu ülke var olmaya, bu şanlı bayrağımız dalgalanmaya her zaman devam edecektir. Bu işin şakası yok.

  13 yaşındaki partimiz ve AK Parti teşkilatları kuşkusuz her türlü övgüyü hak ediyor. Bu kutlu hareketin sancağını onurla, gururla, şerefle taşımış ve şu anda da taşıyan tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamamızın tekrar partimize ülkemize ve Adana’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.