TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti millet hareketidir

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Sakar, Şanlıurfa temsilciliğimiziziyaret ederek, önemli açıklamalar yaptı:

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AK Parti millet hareketidir

  AK Parti millet hareketidir

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Zeynep Müjde Sakar, İlkhaber Gazetesi  Şanlıurfa Temsilcisi Sedat Atilla'yı ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Zeynep Müjde Sakar, Esentepe’de ki büroda gerçekleştirdiği ziyarette Sedat Atilla'nın sorularını yanıtladı.

Temayül bayram havasında geçti.

Partisinin temayül sürecini değerlendiren Zeynep Müjde Sakar, Pazar günü yapılan Temayül yoklamasının bayram havasında geçtiğini söyledi. Temayül sürecinde tüm partililerin büyük bir coşkuyla hareket ettiğini belirten Sakar 'Belediye Başkanlarına, meclis üyelerine ve bütün teşkilat mensuplarına verdikleri emek ve gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdi.  İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibiyle teşkilatımız güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.Teşkilat demek hepimiz için güç demek. Bir süre önce göreve seçilen il başkanımız iyi niyetli ve tecrübeli bir isim. Sistemli ve stratejik bir şekilde hareket ediyor. Gözlem gücü ve analizi çok kuvvetli. Teşkilattaki yönetimimizdeki arkadaşlarımızda nitelikli ve özen gösterilerek seçilmiş insanlardan oluşuyor. İnşallah bundan sonra ki süreçte de birlik ve beraberliğimiz aynı şekilde devam eder. ' dedi.

Urfa bizim için özel bir toprak.

Siyasetle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Milletvekili aday adayı Zeynep Müjde Sakar, Şanlıurfa'nın kendileri için özel ve kadim bir toprak olduğunu söyledi. Bu topraklarda büyüdüğünü belirten Sakar 'Urfalı olmamız özelliğine özen göstererek hareket etmeye çalışıyoruz. Urfa bizim için özel bir toprak. 2011 Genel Seçimlerinde 12. sıradan Şanlıurfa'dan AK Parti Milletvekili adayı gösterildim. O seçim döneminde milletvekili olmazsam da Urfa'ma yine bir milletvekili gibi hizmet edeceğim demiştim. 2011'den bu yana bu mücadeleyi sürdürmeye gayret gösterdim. AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı, AR-GE Başkan Yardımcılığı yaptım. Ayrıca Gençlik Kolları Başkanlığında görev yaptım. Bu görevlerimi aktif bir şekilde sürdürdüm. Ankara'da ne hizmet yaptıysam, aynı hizmeti memleketim Şanlıurfa'ya da yaptım. 2011'den bu yana memleketime geldim. Özellikle gençler ve öğrenciler üzerinde Ankara'da yaptığımız projelerin birçoğunu memleketim Şanlıurfa'da da uyguladım. Avrupa Birliği Bakanlığının gerçekleştirdiğimiz projeleri kapsamında, gençlere proje eğitimleri verildi. Özel olarak liseli öğrencilerimizi topladık, liselerde gençlerimiz nasıl proje yapar diye çalışmalar yaptık. Bu projeleri memleketimiz Şanlıurfa'ya da taşıdık. 10 lise, 10 da üniversite öğrencimizi yurt dışına eğitime gönderdik. En son Siverek'te madde bağımlısı gençler için yaptığımız projeyi, Ankara'da da uyguladık. Bunları yaparken milletvekili olmak adına ya da siyaset uğruna değil, insani boyutlarda ve duygularla yapmaya çalıştım.' şeklinde konuştu.

Toprağımın milletvekili olmak benim için şereftir.

2011 Genel Seçimlerinde kendisine 'Şanlıurfa'dan mı yoksa başka bir şehirden mi milletvekili olmak istersiniz' sorusunun sorulduğunu da açıklayan Sakar 'Bu soruya, toprağımın vekili olmak benim için şereftir, onurdur' dedim. Urfa toprağına koyduğum her taş benim için özeldir. Bundan sonra ki süreçte de nasip, aday gösterilirim ya da gösterilmem, milletvekili olurum ya da olmam, yine memleketim için elimden ne gelirse onu yapmaya özen göstereceğim. ' dedi.

AK Parti hizmet partisidir.

Zeynep Müjde Sakar genel siyasete ilişkin açıklamalarda da bulundu. AK Parti'nin hizmet partisi olduğunun altını çizen Sakar, Türkiye gelecek hepimizindir diyen bir Cumhurbaşkanına ve başbakanına sahip. Geleceğimizi yönlendirme kapasitemizin ne kadar güçlü olduğunu, bizim kendimizi değerlendirme aşamasında, değişimi değiştirebilme cesaretine sahip olduğumuz cesaretini veren bir Cumhurbaşkanına ve Başbakana sahibiz. Dolayısı ile Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza layık olmaya çalışıyoruz. AK Parti bir hizmet partisidir, millet hareketidir, kolaylıkla kurulan bir duvar değildir. Bizler bir tuğla koyuyorsak o duvarın üzerine, çok dikkatli koymaya çalışıyoruz. Duvarımıza zarar vermeden, en iyisini, en iyi şekilde nasıl dile getiririz, nasıl hareket ederiz, neler yapmamız gerekiyor, daha güçlü olmak için neler yapmamız gerektiğini, sistemini oluşturarak yürümeye çalışıyoruz. Allah bize yardım ediyor. Allah her zaman iyilerin yanındadır. ' dedi.

Gazeteci Sedat Atilla'da Zeynep Müjde Sakar'a siyaset yolunda başarı dileğinde bulunarak, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Zeynep Müjde Sakar kimdir ?

1982 yılında Şanlıurfa'da doğdu. Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi insan kaynakları yönetim bölümünde, yüksek lisans programını tamamladı. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonunda görev yaptı. AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı, AK Parti AR-GE Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. İyi düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilen Sakar, birçok toplumsal proje de yer aldı. Ankara'da bulunduğu süre içerisinde memleketini ihmal etmeyen Sakar, kentte gençlerle ilgili önemli projelere imza attı.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.