TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beluk, arı gibi

Seçim takviminin işlemesiyle birlikte, “kendisini tanıtmak”, “adaylık gerekçelerini ve projelerini” anlatmak için yola çıkan Muammer Beluk, çalışmalarını Adana’nın en uzak noktalarına kadar giderek sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Beluk, arı gibi

Beluk, arı gibi



 

 

ADANA(İLKHABER) - Seçim takviminin işlemesiyle birlikte, “kendisini tanıtmak”, “adaylık gerekçelerini ve projelerini” anlatmak için yola çıkan Muammer Beluk, çalışmalarını Adana’nın en uzak noktalarına kadar giderek sürdürüyor.

Gitmedik ilçe bırakmıyor

“Gitmediğimiz yer bizim değildir” sloganıyla hareket eden Muammer Beluk’un, seçim çalışmalarına yönelik rotasında bütün ilçeler yer alıyor. Şimdiye kadar yaptığı önemli yatırım projeleriyle Adana’da inşaat sektörünün tanınmış isimleri arasında yerini bulan ve güven duyulan Pırlanta Erciyes İnşaat markasını oluşturan Beluk, diğer ilçe merkezlerinde olduğu gibi Aladağ’da da büyük ilgi gördü.

Nasıl bir milletvekili olacağını yansıtıyor

Gittiği ilçelerde AK Partililerin yanı sıra partili olmayan vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Muammer Beluk, aday adayı olmasına rağmen şimdiden Adana’nın en uzak noktalarına kadar gitmekle seçildiği takdirde nasıl bir milletvekili profili çizeceğinin ipuçlarını verdi.

Aladağ’a gidip Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’i ziyaret eden Muammet Beluk, Başkan Akgedik’ten Aladağ’ın sorunları hakkında bilgi aldı.

Gidilmez olan yerler, "gidilir" oldu

AK Parti İktidarının, şimdiye kadar yaptığı hizmetlerle Cumhuriyet tarihinde görülmemiş icraatları gerçekleştirdiğini, Türkiye’yi duble yollarla döşeyip eskiden “Gidilmez olan yerleri, gidilir”, “Geçilmez olan dağları, geçilir” hale getirdiğini belirten Beluk, yine de yapılması gereken çok hizmet olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Akgedik’in şimdiye kadar yaptığı çalışmaların övgüye değer olduğunu kaydeden Beluk şöyle dedi:

“Hükümetimiz 13 yıldır istikrarla sürdürdüğü yönetimi süresince, daha önce imkansız olarak görülen hizmetleri yapmayı başardı. Bu hizmetleri sıralamaya kalksak saatler yetmez. İllerimizi ilçelerimizi birbirine bağlayan duble yollar bunlara bir örnektir. Ancak Türkiyemiz büyük bir coğrafya. Bu nedenle bizlere de yapacak çok iş düşüyor. Aladağ, başta olmak üzere ilçelerimizin mevcut yolları daha da iyi hale getirilebilir.Yerel yönetimlerin kısıtlı gücü ile bu hizmetleri vermesi kolay değil. Kısmet olursa bize AK Parti’de vekillik onuru nasıp olursa, hükümetimizden alacağımız güçle elimizden gelecek çalışmayı göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın”

Vatandaşlarla sohbet etti, esnafı gezdi

Muammer Beluk, Aladağ’da Belediye Başkanı Akgedik’le görüşmesinin ardında partililerle “Sohbet Evi”nde buluştu. Beluk, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yılmaz ve  partililere sohbet etti. Ardından da ilçe merkezindeki esnafı dolaştı. Esnafa “Hayırlı işler” dileyen Beluk, yaptığı ikili sohbetlerde de kendisini tanıttı ve ilçe sakinlerinden öncelikli olarak yapılmasını istedikleri hakkında bilgiler aldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.